autor:

murigneau

» » Mancaruri cu peste

hering la cuptor

Autor: murigneau (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: murigneau (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 martie 2010

Ingrediente
4 buc hering, 100 ml ulei, 2 cepe, 3 morcovi, 3 foi dafin, condimente de peste, piper boabe, sare

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

12 voturi

Mod de preparare

Heringul se curata (capul si aripioarele se arunca) si se spala cu apa rece. Apoi se transeaza in 2-3 bucati in functie de marime. Ceapa se taie fideluta iar morcovul in rondele. Bucatile de hering se condimenteaza, se sareaza. Tava se unge cu ulei si se aseaza un pat pregatit din ceapa si morcovi. Se aseaza apoi pestele si peste el se adauga uleiul si un pahar cu apa. Se introduce tava la cuptor. Se tine la cuptor 30 minute la foc potrivit. Pentru a se patrunde bine se intoarce pe ambele parti. Se poate servi cu cartofi natur. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "hering la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Cartofi umpluti cu hering, la cuptor

Cartofi umpluti cu hering, la cuptor

Se curata si se spala cartofii, apoi se scobesc in interior cu ajutorul unui cutit. Se condimenteaza

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste
Hering la cuptor cu salata

Hering la cuptor cu salata

Dupa ce se curata si se spala heringii, sunt lasati la scurs circa 15 minute. Se unge cu ulei (eu

14 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 iulie 2012

    Delicios...

  • Marian

    Marian (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2011

    reteta rapida, practica si foarte gustoasa! felicitari!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

    Foarte gustos, arata tare bine!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 13 martie 2010

      Foarte aromat si prezentat super! Eu "arunc "in tava si cateva masline negre de casa. Ii da un plus de aroma si aspect.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 martie 2010

      Un deliciu....Sunt fan peste!!!

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 07 martie 2010

      Foarte bun! Imi place pestele la nebunie!

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 07 martie 2010

      Bun. Lasa gura apa.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

12 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de murigneau
Ciolan afumat cu varza dulce si hrean

Ciolan afumat cu varza dulce si hrean

Se taie ceapa rondele, se prajeste in tigaia incinsa pana se face aurie. Se adauga apoi vegeta, sare,

9 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Rulada din fleica de porc

Rulada din fleica de porc

Bucata de fleică se bate bine cu ciocanul de carne. Pentru a fragezi fleica si ai da aroma dorita

5 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Varza cu costita afumata a la Sic

Varza cu costita afumata a la Sic

Se taie ceapa rondele, se prajeste in tigaia incinsa pana se face aurie. Varza se taie marunt se

24 voturi    14 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

Delicios...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Goujon de stiuca