autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

HOMAR CU PASTE MARUNTE SI CHIMEN

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 aprilie 2009

Ingrediente
6 portii, 1 pachet de paste marunte, (preferabil in forma de scoici), 1 homar mare, ½ ceasca ulei de masline, 2 linguri chimen dulce, tocat marunt, 1 ceapa mare, tocata marunt, 1 ceasca vin, 1 lingura pasta de rosii, 1 foaie dafin, 1 rosie coapta, tocata marunt, sare, piper negru, proaspat macinat

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

0 voturi

Mod de preparare

1. Se spala bine homarul sub jet de apa si se taie in bucati maricele. Se incinge uleiul de masline intr-o cratita mare si se caieste homarul 4-5 minute, apoi se adauga vinul.
2. Se adauga foaia de dafin, pasta de rosii, rosia tocata si 4-5 cesti de apa. Se pune capacul si se fierbe la foc potrivit 15-20 de minute.
3. Se adauga pastele, chimenul dulce, sarea si putin piper. Se amesteca si se lasa sa fiarba inabusit inca 10 minute. Se serveste imediat ce pastele sunt facute.
Daca ti-a placut reteta noastra "HOMAR CU PASTE MARUNTE SI CHIMEN" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Budinca de peste

Budinca de peste

Pestele (eu folosesc cod), curatat de piele si oase, se toaca marunt. Se amesteca bine cu chiflele

13 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu peste
Crap romanesc cu ciuperci

Crap romanesc cu ciuperci

Se curata si se spala pestele. Se condimenteaza si se introduc in peste cativa graunti de usturoi.

26 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

0 voturi

Ingrediente

  • 6 portii
  • 1 pachet de paste marunte
  • (preferabil in forma de scoici)
  • 1 homar mare
  • ½ ceasca ulei de masline
  • 2 linguri chimen dulce
  • tocat marunt
  • 1 ceapa mare
  • tocata marunt
  • 1 ceasca vin
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 1 foaie dafin
  • 1 rosie coapta
  • tocata marunt
  • sare
  • piper negru
  • proaspat macinat

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Calcan prajit