Hribii se curata si se spala bine cu apa rece Se oparesc doar intr-un clocot in apa cu putina sare,dupa care se lasa putin la scurs intr-o strecuratoare.
Dupa ce hribii s-au scurs se fierb in ulei,sare,piper dupa gust la foc potrivit pana incepe sa se ridice uleiul la suprafata.
Se toarna fierbinti in borcane,se inchid ermetic ,iar borcanele se tin acoperite bine pana a doua zi cand se vor depozita la loc racoros in camara, beci, pivnita, balcon.
Se pot servi cu succes la diferite mancaruri cu legume, carne,peste,la pilaf,paste, salate etc...
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii