Humus reţetă cu ardei gras
Se scurge nautul intr-o strecuratoare. Intr-un blender se pun bucatile de ardei (eu le-am taiat ca sa incapa mai bine), usturoiul taiat grosier, cuminul si nautul. Se adauga si uleiul de masline, fie tot deodata, fie pe parcusul mixarii. Se mixeaza la blender pana cand rezulta o pasta (in functie de preferinte, poate fi o pasta ce se aseamana complet cu un piure sau poate fi mai groasa).
Se adauga sucul de lamaie, se amesteca cu lingura sau o spatula si se mai mixeaza rapid o data. Se toarna in recipientul ptr servit sau intr-un recipient gen cutie de plastic pentru pastrarea mancarii la frigider. Se serveste ca aperitiv. Merge foarte bine cu fasii de somon afumat, date cu suc de lamaie, si cu felii de bagheta frantuzeasca.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii