Humus reţetă cu ardei gras
Se scurge nautul intr-o strecuratoare. Intr-un blender se pun bucatile de ardei (eu le-am taiat ca sa incapa mai bine), usturoiul taiat grosier, cuminul si nautul. Se adauga si uleiul de masline, fie tot deodata, fie pe parcusul mixarii. Se mixeaza la blender pana cand rezulta o pasta (in functie de preferinte, poate fi o pasta ce se aseamana complet cu un piure sau poate fi mai groasa).
Se adauga sucul de lamaie, se amesteca cu lingura sau o spatula si se mai mixeaza rapid o data. Se toarna in recipientul ptr servit sau intr-un recipient gen cutie de plastic pentru pastrarea mancarii la frigider. Se serveste ca aperitiv. Merge foarte bine cu fasii de somon afumat, date cu suc de lamaie, si cu felii de bagheta frantuzeasca.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii