Ingrediente
300 gr. naut, sare, piper, putin patrujel, o lingura ulei masline
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
156 voturi
Mod de preparare
Se poate servi cu rosii, ardei, castraveti, si cu cartofi prajiti
Ingrediente
300 gr. naut, sare, piper, putin patrujel, o lingura ulei masline
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
156 voturi
Tatar Nicu (Chef de cuisine) , 24 martie 2011
E foarte bun!Ca si o comparatie,este ca "vestita noastra fasole batuta".
constanta proca (Chef de cuisine) , 17 iunie 2010
O bunatate !
valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 iulie 2009
O bunatate...
Redusa
40 min
156 voturi
Tatar Nicu (Chef de cuisine)
E foarte bun!Ca si o comparatie,este ca "vestita noastra fasole batuta".
marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 22 martie 2009
Humusul este o salata sau un aperitiv specific si tuturor tarilor arabe si ca atare se pregateste in diferite feluri. O reteta care mi s-a parut deosebit de gustoasa este cea la care se adauga la blender alaturi de naut,tahina,lamiie,usturoi,ulei de masline si un ardei rosu sau un gogosar copt;are un gust si o culoare grozava. O alta reteta este cea la care se adauga la ingredientele de baza(naut,tahina,ulei de masline,lamiie,usturoi)si seminte de susan prajite. Se pune in farfurie sau un bol ,se presara coaja rasa de lamiie si portocala si citeva boabe de naut . Se orneaza cu frunze de patrunjel si se toarna putin ulei de masline
Lucian , 12 decembrie 2008
Se mai poate adauga foarte foarte putzin usturoi si lamaie asta ca humusul sa nu fie amar. Iar in loc de patrunjel se poate folosi FENEL :)
gabi , 06 noiembrie 2008
Exact! Astea lipsesc. Pasta de susan este ingredientul principal (tahina) si din ea se mai fac si alte salate; in plus cu sal. de vinete se numeste "sal. babaghanush".
andrei filip , 03 octombrie 2008
Lipseste pasta din faina de susan (tahina), putine seminte de pin (sunubar).