iahnie de dovlecei

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 dovlecei
  • 5-6 fire de ceapa verde
  • 5 rosii
  • ulei
  • 1 lingura faina
  • cateva fire de patrunjel si de marar, 3-4 frunze de telina
  • sare si piper

Mod de preparare

Se curata ceapa si dovleceii, dovleceii se taie in cubulete mai mari, iar ceapa se toaca marunt.Se oparasc rosiile, apoi se decojesc si se taie marunt.Se pune ceapa la calit apoi se aduga si rosiile.Faina se desface in 1/2 ceasca de apa si se adauga in sosul de rosii si se lasa sa fiarba pe foc mic, amestecand din cand in cand pentru a nu se lipi.In acest timp se calesc dovleceii in ulei se lasa putin sa se scurga, apoi se adauga in sosul de rosii.Sare si piper se adauga dupa gust si se mai lasa inca 15-20 de minute pe foc pentru a se inmuia dovleceii.Verdeata se spala se taie fin si se presara in mancare dupa ce a fost luata de pe foc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise