autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

iahnie de dovlecei

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Ingrediente
3 dovlecei, 5-6 fire de ceapa verde, 5 rosii, ulei, 1 lingura faina, cateva fire de patrunjel si de marar, 3-4 frunze de telina, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa si dovleceii, dovleceii se taie in cubulete mai mari, iar ceapa se toaca marunt.Se oparasc rosiile, apoi se decojesc si se taie marunt.Se pune ceapa la calit apoi se aduga si rosiile.Faina se desface in 1/2 ceasca de apa si se adauga in sosul de rosii si se lasa sa fiarba pe foc mic, amestecand din cand in cand pentru a nu se lipi.In acest timp se calesc dovleceii in ulei se lasa putin sa se scurga, apoi se adauga in sosul de rosii.Sare si piper se adauga dupa gust si se mai lasa inca 15-20 de minute pe foc pentru a se inmuia dovleceii.Verdeata se spala se taie fin si se presara in mancare dupa ce a fost luata de pe foc.
Daca ti-a placut reteta noastra "iahnie de dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Carnea de pui se amesteca cu un ou, sare,piper. Ceapa o tai marunt si o calesc cu un pic de boia,

30 voturi    6 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Supa cu zdremte de oua

Supa cu zdremte de oua

Se incinge uleiul de masline intr-o cratita si se caleste ceapa pana ia o culoare aurie. Se adauga

9 voturi    7 comentarii
35 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca cu carne de porc si legume