autor:

Adriana K.D.

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Iahnie de fasole cu carnati de casa

Autor: Adriana K.D. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adriana K.D. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 noiembrie 2010

Ingrediente
500 g fasole boabe din conserva, 1 ceapa, 1 morcov, 1 ardel, sare, boia, piper, ulei, 1 catel de usturoi, patrunjel verde, leustean, bulion de rosii sau 3 linguri de pasta de rosii, 2 lingurite amidon alimentar, 1 cana apa

Dificultate: Medie Timp: 1h

14 voturi

Mod de preparare

Se pune 3 linguri de ulei intr-o cartita apoi se pune ceapa si boia se lasa sa se incalzeasca putin apoi se pune morcovul,ardelul si putina apa ; se lasa sa fiarba legumele apoi se adauga fasolea.Cand sunt fierte toate se adauga sare,piper,catelul de usturoi,pasta de rosii apoi se pune amidonul dizovat in putina apa.Se amesteca bine se lasa sa clocoteasca putin apoi se pune leusteanul si patrunjelul.
Pofta Buna!!!:)
Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole cu carnati de casa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac cu chiftelute

Spanac cu chiftelute

Carnea tocata se macina inca o data. 1/2 usturoi, cartoful se curata si se taie marunt ( se macina) Felia

6 voturi    9 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piure de spanac

Piure de spanac

Spanacul se curata si se spala in mai multe ape, apoi se pune la fiert in apa cu sare. Se lasa cca

1 vot    0 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2013

    Foarte buna,cu muraturi!

  • anca liana

    anca liana (Chef de cuisine) , 07 noiembrie 2010

    arata super am sa incerc si eu .Felicitari!

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 07 noiembrie 2010

    buna reteta, dar carnatul unde este?reteta ai denumit-o intr-un fel,dar la ingrediente sau la preparatul final nu regasim carnaciorul.sa pierdut in negura vremurilor,probabil.oricum felicitari pentru reteta.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2010

      Foarte bunã!!! si noi folosim conservã de fasole, e mai rapid :)

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 05 noiembrie 2010

      Am facut si cu fasole fiarta de mine dar a avut deranjari la burta sotul si de atunci am preferat sa cumpar la conserva gata fiarta...si asa ne place mai mult! Fiecare face cum ii place!!!:)

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 05 noiembrie 2010

      Foarte buna.*****

    • vio.vio

      vio.vio (Chef de cuisine) , 05 noiembrie 2010

      Nu era mai buna fasolea fiarta de tine de cat cea la conserva?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

14 voturi

Ingrediente

  • 500 g fasole boabe din conserva
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardel
  • sare
  • boia
  • piper
  • ulei
  • 1 catel de usturoi
  • patrunjel verde
  • leustean
  • bulion de rosii sau 3 linguri de pasta de rosii
  • 2 lingurite amidon alimentar
  • 1 cana apa

Raporteaza reteta

Retete
de Adriana K.D.
Prajitura cu cafea

Prajitura cu cafea

Pregatesti asa: Se freaca bine galbenusurile cu zahar pana se topeste; apoi se adauga 10 linguri

11 voturi    1 comentariu
40 min
Prajituri
Salata de peste

Salata de peste

Scurgi pestele de ulei si il maruntesti cu furculita. Tai rosiile cuburi mici, cartofii si ouale

2 voturi    2 comentarii
40 min
Salate cu peste
Paste la tava

Paste la tava

Pui la fiert pastele intr-o cratita cu putina sare; cand sunt fierte, le clatesti cu apa rece si

22 voturi    12 comentarii
45 min
Paste si pizza

COSTEO (Chef de cuisine)

Foarte buna,cu muraturi!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Rosii umplute cu ciuperci si orez