Se pune 3 linguri de ulei intr-o cartita apoi se pune ceapa si boia se lasa sa se incalzeasca putin apoi se pune morcovul,ardelul si putina apa ; se lasa sa fiarba legumele apoi se adauga fasolea.Cand sunt fierte toate se adauga sare,piper,catelul de usturoi,pasta de rosii apoi se pune amidonul dizovat in putina apa.Se amesteca bine se lasa sa clocoteasca putin apoi se pune leusteanul si patrunjelul.
Pofta Buna!!!:)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii