Preparare:
Oricat de gras ar fi iaurtul,pentru acest preparat,tot trebuie pus la scurs.Iaurtul se pune intr-un tifon si o sita,si se lasa la rece 8 ore.daca doriti sa folositi iaurt oisnuit va trebui sa cumparati o cantitate mai mare si sa o lasti mai mult la scurs,pentru ca are mai multa apa.Se pregatesc 10 cupe reci,se imparte iaurtul in cele 10 cupe.Peste iaurt se imparte egal mierea de albine,iar deasupra se presoara miezul de nuca pisat.Puteti mari cantitatea de miere daca vreti un desert mai dulce.Decorati cu o frunza de menta.
Arata ca o inghetata dar este mai sanatos.Se serveste rece.
Reteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miereReteta de faguri deliciosi. Cum se face acasa reteta de faguri deliciosi.
Faguri deliciosiDe Sarbatori, am pregatit cotlet de porc la cuptor, cu costite, cartofi si mirodenii.
Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii