Iaurti Meli

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • P. 10 Cupe
  • Iaurt f.gras 1.800kg Recomand iaurt din lapte de bivolita,foarte gras.
  • Miere de albine 0.450 kg
  • Miez de nuca 0.200 kg

Mod de preparare

Preparare:

Oricat de gras ar fi iaurtul,pentru acest preparat,tot trebuie pus la scurs.Iaurtul se pune intr-un tifon si o sita,si se lasa la rece 8 ore.daca doriti sa folositi iaurt oisnuit va trebui sa cumparati o cantitate mai mare si sa o lasti mai mult la scurs,pentru ca are mai multa apa.Se pregatesc 10 cupe reci,se imparte iaurtul in cele 10 cupe.Peste iaurt se imparte egal mierea de albine,iar deasupra se presoara miezul de nuca pisat.Puteti mari cantitatea de miere daca vreti un desert mai dulce.Decorati cu o frunza de menta.

Arata ca o inghetata dar este mai sanatos.Se serveste rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Turta dulce cu miere

Turta dulce cu miere

Reteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....

Turta dulce cu miere
Faguri deliciosi

Faguri deliciosi

Reteta de faguri deliciosi. Cum se face acasa reteta de faguri deliciosi.

Faguri deliciosi
Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptor

Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptor

De Sarbatori, am pregatit cotlet de porc la cuptor, cu costite, cartofi si mirodenii.

Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptor
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise