1. Preincalzim cuptorul la 200 grade C.
2. Spalam carnea, o lasam sa se scurga apoi o curatam de grasimea nedorita.
3. Amestecam condimentele cu zaharul brun, le turnam peste carne si invartim pe toate partile.
4. Punem carnea in tava, turnam vinul si apa peste.
5. Acoperim tava cu o folie de aluminiu si introducem in cuptor pentru 1-2 ore.
Nota!
Daca doriti puteti marina carnea cu condimentele si vinul cel putin 6 ore.
S-aveti pofta!
Reteta de pudra de rosii. Cum se face pudra de rosii, reteta simpla si usor de praparat.
Pudra de rosiiPlacinta frageda cu dovleac si nuca. Mai intai se pun la copt miezurile de nuca intr-o tava in cuptorul incins la 180 grade C...
Placinta frageda cu dovleac si nucaPentru orez: taiem ceapa marunt si o calim in cateva linguri de ulei pana devina sticloasa.
Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta
Comentarii