autor:

Alina

» » , Retete de Pasti, Mancaruri cu carne

Ied cu ierburi aromate, la cuptor

Autor: Alina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 aprilie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 aprilie 2014

Ingrediente
3 kg carne ied, 2 lgt menta uscata, 1 lgt cimbru uscat, 1/4 lgt piper cayenne, 1/2 lgt boia de ardei dulce, 1/2 lgt verdeturi de Provence, 2 lg otet balsamic, 2 lg zahar brun pudra, 1 lgt cu varf sare, 250 ml vin alb demisec, 150 ml apa

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

1. Preincalzim cuptorul la 200 grade C.
2. Spalam carnea, o lasam sa se scurga apoi o curatam de grasimea nedorita.
3. Amestecam condimentele cu zaharul brun, le turnam peste carne si invartim pe toate partile.
4. Punem carnea in tava, turnam vinul si apa peste.
5. Acoperim tava cu o folie de aluminiu si introducem in cuptor pentru 1-2 ore.

Nota!
Daca doriti puteti marina carnea cu condimentele si vinul cel putin 6 ore.

S-aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ied cu ierburi aromate, la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
Prajitura cu nuca de cocos si ganache de ciocolata

Prajitura cu nuca de cocos si ganache de ciocolata

Blat: batem albusurile spuma cu mixerul, adaugam zaharul si mai mixam 2-3 minute. Adaugam apoi pe

3 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Retete de Pasti
Oua aspic de Paste

Oua aspic de Paste

Se sparg ouale in capatul inferior cu grija si se scoate continutul (gaura sa fie de marimea unei

12 voturi    0 comentarii
20 min
Retete de Pasti

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Victoria Stanciu , 19 aprilie 2014

    Super! A venit la fix,chiar asta cautam.Multumesc!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 3 kg carne ied
  • 2 lgt menta uscata
  • 1 lgt cimbru uscat
  • 1/4 lgt piper cayenne
  • 1/2 lgt boia de ardei dulce
  • 1/2 lgt verdeturi de Provence
  • 2 lg otet balsamic
  • 2 lg zahar brun pudra
  • 1 lgt cu varf sare
  • 250 ml vin alb demisec
  • 150 ml apa

Raporteaza reteta

Retete
de Alina
Mancare de Vinete

Mancare de Vinete

Se curata vinetele partial de coaja si se spala, se pun apoi in apa cu sare pentru 20 minute. Se

2 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paine cu mei si seminte

Paine cu mei si seminte

1. Preparam maiaua astfel: dizolvam drojdia in apa calduta si amestecam cu lingurita de zahar si

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu visine, cacao si ciocolata

Prajitura cu visine, cacao si ciocolata

1. Preincalzim cuptorul la 190 grade Celsius. 2. Separam albusurile de galbenusuri. 3. Batem albusurile

1 vot    0 comentarii
45 min
Prajituri
Adauga reteta
Retete

din Retete de Pasti

Costite de ied Costite de ied

Se spala bine costitele de ied. Le lasam sa se scurga. Punem sare, piper, oregano, coniac mustar si usturoi tocat in bol si amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Retete de Pasti
Cozonac moldovenesc cu crema de nuca si ciocolata Cozonac moldovenesc cu crema de nuca si ciocolata

Acesta reteta o facem de ani de zile, dupa cum vedeti, nu are prea multe oua si nici zahar. Secretul in a obtine un cozonac pufos si

2 voturi    0 comentarii
3h 45 min
Retete de Pasti
Drob din carne de porc