autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

ied la ceaun

Autor: cristina vodita (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristina vodita (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
carne de ied taiata in bucati potrivit de mari, condimente, ulei, apa, sos de rosii sau rosii taiate marunt.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

pe fundul ceaunului se asaza cateva foi de varza acra, dupa care se asaza bucatile de carne, peste care se presara condimente, cateva frunze de dafin uscate, o crenguta mica de cimbru; se adauga ulei cat sa acopere jumatate din stratul format, iar restul, pana se acopera toata carnea, se adauga apa; se acopera ceaunul cu un capac si se da la foc mic pana ce carnea devine moale si inabusita; sosul va scadea, iar cu 10 minute inainte sa se ia carnea de pe foc, se adauga cateva linguri de sos de rosii sau rosii taiate marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "ied la ceaun" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
PUI IN SOS DE VIN ROSU

PUI IN SOS DE VIN ROSU

Puiul se transeaza in 6-8 bucati si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se incing 2 linguri

7 voturi    7 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Musaca de vinete

Musaca de vinete

Asa cum spuneam si la ghiveciul de legume, vinetele trebuie sa fie lucioase si tari si mai degraba

4 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • carne de ied taiata in bucati potrivit de mari
  • condimente
  • ulei
  • apa
  • sos de rosii sau rosii taiate marunt.

Raporteaza reteta

Retete
de cristina vodita
pizza taraneasca cu specific romanesc

pizza taraneasca cu specific romanesc

se prepara coca la fel ca o coca de paine obisnuita; se unge o tava cu putin ulei si se intinde

10 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
sala de biscuiti traditional

sala de biscuiti traditional

intr-o cratita se pun la foc mic laptele , zaharul si cacaoa pana ce devine o compozitie legata;

1 vot    2 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Varza cu afumatura