autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

ied la ceaun

Autor: cristina vodita (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristina vodita (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
carne de ied taiata in bucati potrivit de mari, condimente, ulei, apa, sos de rosii sau rosii taiate marunt.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

pe fundul ceaunului se asaza cateva foi de varza acra, dupa care se asaza bucatile de carne, peste care se presara condimente, cateva frunze de dafin uscate, o crenguta mica de cimbru; se adauga ulei cat sa acopere jumatate din stratul format, iar restul, pana se acopera toata carnea, se adauga apa; se acopera ceaunul cu un capac si se da la foc mic pana ce carnea devine moale si inabusita; sosul va scadea, iar cu 10 minute inainte sa se ia carnea de pe foc, se adauga cateva linguri de sos de rosii sau rosii taiate marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "ied la ceaun" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de ciuperci proaspete

Ciulama de ciuperci proaspete

Pieptul de pui se spala si se taie cubuletze mici. Se topeste putin unt intr-o cratita, si se adauga

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Pulpa de porc impanata

Pulpa de porc impanata

Bucata de pulpa de porc,se spala bine ,se usuca cu un servet de bucatarie, apoi se condimenteaza

10 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • carne de ied taiata in bucati potrivit de mari
  • condimente
  • ulei
  • apa
  • sos de rosii sau rosii taiate marunt.

Raporteaza reteta

Retete
de cristina vodita
pizza taraneasca cu specific romanesc

pizza taraneasca cu specific romanesc

se prepara coca la fel ca o coca de paine obisnuita; se unge o tava cu putin ulei si se intinde

10 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
sala de biscuiti traditional

sala de biscuiti traditional

intr-o cratita se pun la foc mic laptele , zaharul si cacaoa pana ce devine o compozitie legata;

1 vot    2 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Mancare de Prune uscate cu/ fara carne
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania