Carnea de iepure se stopeste cu zeama de lamaie apoi se trece prin rozmarin, cimbru , sare si piper.
Intr-o tigaie incinsa se pune o lingura de ulei si untul apoi prajiti bucatile de carne dureaza ~ 5 min, la jumatea perioadei de gatit se pune salvia ( care nu am avut-o ) si coaja de lamaie se mai lasa sa sfaraie si sa se rumeneasca frumos pe ambleme parti
dupa care se toarna paharul de vin alb se lasa sa sfaraie frumos :) si se pune tava la cuptorul incins la treapta 7 pentru 10 min. asa scrie reteta. Fiindca am avut un iepure de casa care se gateste mai greu am pus tava la treapta 4 am acoperit o si am lasat sa se inabuse timp de 30 min. A iesit o minunatie de carnita.
Am servit alaturi ca cartofi si ciuperci la cuptor si o salata de rucola cu rosii stropite cu otet balsamic si ulei de masline.
O bunanate!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii