Ingrediente
1 lingurade rozmarin verde tocat, -1 lingura de cimbru uscat, -1 lingura de unt plus inca una:)), -sare si piper, - zeama de la jumate de lamaie, - coaja de la jumate de lamaie, - si salvie care eu nu am pus ca nu am gasit, voi sa puneti neaparat daca aveti, -1 pahar mare de vin
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
0 voturi
Mod de preparare
Intr-o tigaie incinsa se pune o lingura de ulei si untul apoi prajiti bucatile de carne dureaza ~ 5 min, la jumatea perioadei de gatit se pune salvia ( care nu am avut-o ) si coaja de lamaie se mai lasa sa sfaraie si sa se rumeneasca frumos pe ambleme parti
dupa care se toarna paharul de vin alb se lasa sa sfaraie frumos :) si se pune tava la cuptorul incins la treapta 7 pentru 10 min. asa scrie reteta. Fiindca am avut un iepure de casa care se gateste mai greu am pus tava la treapta 4 am acoperit o si am lasat sa se inabuse timp de 30 min. A iesit o minunatie de carnita.
Am servit alaturi ca cartofi si ciuperci la cuptor si o salata de rucola cu rosii stropite cu otet balsamic si ulei de masline.
O bunanate!