Aluatul l-am preparat in masina de paine pe programul de ALUAT.
Am introdus alimentele in ordinea mai sus mentionata, am lasat aluatul la framantat si dospit.
Cand masina si-a terminat programul, am impartit aluatul in 6 parti egale pe care le-am dat prin faina, le-am facut sul si apoi le-am impletit.
Deasupra le-am facut cu pensula trecuta prin lapte, apoi le-am dat la copt la cuptorul dinainte incalzit la 200 de grade.
Lasam impletiturile in cuptor pina se coc si se rumenesc frumos deasupra.
Pofta mare !
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2012/04/impletituri.html

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii