autor:

Sidy

» » Aluaturi si Foietaje

Impletituri

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 aprilie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 aprilie 2013

Ingrediente
260 ml apa calduta, 3 linguri unt topit( ulei), 2 lingurite sare, 500 g faina alba, 7 gr drojdie uscata, 2-3 lingurite zahar brun, seminte susan si in

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Aluatul l-am preparat in masina de paine pe programul de ALUAT.
Am introdus alimentele in ordinea mai sus mentionata, am lasat aluatul la framantat si dospit.
Cand masina si-a terminat programul, am impartit aluatul in 6 parti egale pe care le-am dat prin faina, le-am facut sul si apoi le-am impletit.
Deasupra le-am facut cu pensula trecuta prin lapte, apoi le-am dat la copt la cuptorul dinainte incalzit la 200 de grade.
Lasam impletiturile in cuptor pina se coc si se rumenesc frumos deasupra.
Pofta mare !

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2012/04/impletituri.html
Aluatul l-am preparat in masina de paine pe programul de ALUAT.
Am introdus alimentele in ordinea mai sus mentionata, am lasat aluatul la framan
Daca ti-a placut reteta noastra "Impletituri" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Aluaturi si Foietaje
Impletituri aromate cu seminte

Impletituri aromate cu seminte

Amestec de seminte: in;susan;floare si dovleac punem ingredientele in masina de paine, in ordinea

11 voturi    8 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Pasca cu branza sarata

Pasca cu branza sarata

Se framanta un aluat din ingredientele de mai sus,se lasa 1 ora la dospit.Pana atunci branza se amesteca

5 voturi    0 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Floare de colt (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2013

    Cred ca sunt pufoase si tare bune !

  • nela

    nela (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2013

    Foarte bune, imi aduce aminte de copilarie.Le cumparam sub denumirea de "japoneze". Dar nu cred sa fi avut si unt in compozitie....

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

3 voturi

Ingrediente

  • 260 ml apa calduta
  • 3 linguri unt topit( ulei)
  • 2 lingurite sare
  • 500 g faina alba
  • 7 gr drojdie uscata
  • 2-3 lingurite zahar brun
  • seminte susan si in

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Chec tigrat

Chec tigrat

Albusurile impreuna cu un praf de sare le mixam bine de tot pina obtinem o spuma tare. Adaugam apoi

0 voturi    0 comentarii
1h
Retete de Pasti
Pulpa de miel in vin alb cu salvie si cartofi calugaresti

Pulpa de miel in vin alb cu salvie si cartofi calugaresti

Amestecam intr-un bol sare, piper, boia, ulei si cateii de usturoi dati prin presa, cu o pensula

1 vot    0 comentarii
2h 20 min
Retete de Pasti
Ciorba de miel mocaneasca

Ciorba de miel mocaneasca

Carnea bine spalata si portionata, se pune la fiert, in apa rece, cu o lingurita rasa de sare. Lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti

Floare de colt (Chef de cuisine)

Cred ca sunt pufoase si tare bune !

Adauga reteta
Retete
din Aluaturi si Foietaje
PAINE DIN FAINA DE OVAZ INTEGRAL CU MASLINE

PAINE DIN FAINA DE OVAZ INTEGRAL CU MASLINE

Intr-un castron se pune faina si se amesteca cu drojdia,sarea,uleiul si apa calduta.Se framanta aluatul si se adauga si maslinele.Se

6 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Bomboane de pom cu spanac

Bomboane de pom cu spanac

Scurgem bine spanacul si il calim in unt. Cat se racoreste spanacul calit amestecam branza de capra, maruntita, cu iaurtul, pana devine

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje