Spala vanata,taie-o sferuti,presar-o cu sare,las-o 10 minute ca sa elimine apa,apoi indeparteaza partea cu semitesi taie-o cubulete.
1)Spala rosiile,taie-le sferturi,elimina semintele si lasa-le sa se scurga.
2)Toaca ceapa marunt si inabus-o intr-o tigaie cu ulei incins impreuna cu ardeiul iute,curatat der seminte si zdrobit bine.Adauga vinetele,apoi prajeste-le minute,la foc mare . Pune frunzulitele de cimbru stocate si adauga rosiile, sare si piper, dupa gust, si mai fierbe amestecul inca minute.
3)Intre timp , fierbe pastele al dente in apa clocotita cu sare, dupa scoate-le cu o paleta.Pune-le direct in tigaie,peste sos. Daca este nevoie,adauga putina apa (din cea in care aufiert pastele).
4)Caleste pastele ca sa se imbibe de arome si adauga mozzarella taiata cuburi.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii