Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga smantana, apoi albusurile batute spuma.Se spala fragutele, se paseaza in jumatate din compozitie, apoi se aseaza in cupe alternativ : un strat de compozitie cu fragi si un strat din compozitia neamestecata cu fructe.Se da la congelator , iar cand este gata se decoreaza cu cateva fragute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii