Se fierb lamaile intregi pentru 20 minute, in apa cat sa le acopere.Intre timp, se amesteca intr-un vas ouale cu zaharul, esenta de vanilie, zahar vanilat, faina si laptele si se pune compozitia sa fiarba pe aburi pentru 5-6 minute.Cand compozitia s-a ingrosat, iei vasul de pe aburi si lasi la rece.Strecori apoi lamaile fierte, le tai in patru , le treci prin masina de tocat si le adaugi in compozitia de lapte impreuna cu 2 linguri din zeama in care au fiert si nuca de cocos.Torni compozitia intr-un vas si o dai la congelator.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii