Capsunile curatate, spalate, taiate, se pun in blender.
Capsunile curatate, spalate, taiate, se pun in blender impreuna cu zahar, miere si iaurt, iar dupa ce s-a blenduit bine, se rastoarna intr-un vas si se amesteca usor cu frisca batuta tare, iar dupa omogenizare, se rastoarna in masina de inghetata si se proceseaza 40 minute.
Daca dupa acest timp nu s-a facut (se mai intampla), se pune cuva in congelator, se mai lasa 40 min, apoi se proceseaza din nou.
Pentru cine nu are aparat de inghetata, se rastoarna compozitia intr-un vas, de preferinta metalic si rotund, se lasa la congelator 1h, dupa care se scoate, se amesteca energic cu o lingura de lemn si, daca e nevoie, se mai lasa 1 h, amestecand din nou dupa acest timp.
Se pastreaza intr-un vas cu capac la congelator si se mananca la nevoie, daca e caldura mare!!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii