Se bat albusurile impreuna cu esenta de vanilie si zaharul pana cand capata o textura spumoasa. Intre timp se pun la topit bucatile de ciocolata impreuna cu Gustul Untului de la Koliba. La final se toarna laptele. O data topita ciocolata, se adauga albusurile si se amesteca pana la omogenizare. Se lasa apoi la racit. Pentru un plus de prospetime, se pune menta tocata marunt, apoi compozitia se asaza in boluri si se baga la congelator pentru 4-5 ore.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii