autor:

Dachman Laura

» » , , , Dulciuri diverse, Inghetate, Prajituri, Spume si creme dulci

Inghetata de castane si rom

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2009

Ingrediente
•300 ml lapte, •300 ml crema de vanilie, •100 gr zahar pudra, •200 gr piure de castane, •50 ml rom

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

6 voturi

Mod de preparare

1. Se mixeaza piureul de castane cu zaharul.Se adauga romul si se mixeaza pana se obtine o pasta moale.
2. Intr-un blender, se pune compozitia cu castanet, se toarna laptele si crema de vanilie si se amesteca bine.
3. Se toarna compozitia intr-un vas de plastic si se da la congelator pana se va intari, amestecand in ea din ora in ora.

:) Pentru mai multe retete noi vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de castane si rom" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Cremã Caramel de Portocale ( Flãzinho de Laranja)

Cremã Caramel de Portocale ( Flãzinho de Laranja)

Este un dulce foarte simplu si rapid:) De obicei îl fac în forme mici si folosesc caramel din

11 voturi    9 comentarii
1h
Spume si creme dulci
Prajitura fondanta de ciocolata

Prajitura fondanta de ciocolata

1. Se incalzeste cuptorul la 200ᵒC. 2. Se pregatesc formele astfel : se unge fiecare forma cu

5 voturi    8 comentarii
1h
Spume si creme dulci

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 iunie 2010

    O bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 decembrie 2009

    Esi o micuta, specialista mare!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 septembrie 2009

    Foarte buna!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 21 august 2009

      Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

10 min

6 voturi

Ingrediente

  • •300 ml lapte
  • •300 ml crema de vanilie
  • •100 gr zahar pudra
  • •200 gr piure de castane
  • •50 ml rom

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Inimioare pline de savoare Inimioare pline de savoare

*Aluat: 1.Amestecam faina cu zaharul si sarea pe o suprafata de lucru cat mai rece posibil. 2.Adaugam untul foarte rece taiat in bucatele

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Tiramisu de portocalã Tiramisu de portocalã

Un desert asemãnãtor a fost fãcut in sec. 17 in Siena, oras al provinciei italiene Toscana. Cu ocazia vizitei

7 voturi    7 comentarii
30 min
Spume si creme dulci
Salata de stafide, mere si smochine