Inghetata de castane si rom

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Inghetata de castane si rom

Ingrediente

  • • 300 ml lapte
  • • 300 ml crema de vanilie
  • • 100 gr zahar pudra
  • • 200 gr piure de castane
  • • 50 ml rom

Mod de preparare

1. Se mixeaza piureul de castane cu zaharul.Se adauga romul si se mixeaza pana se obtine o pasta moale.

2. Intr-un blender, se pune compozitia cu castanet, se toarna laptele si crema de vanilie si se amesteca bine.

3. Se toarna compozitia intr-un vas de plastic si se da la congelator pana se va intari, amestecand in ea din ora in ora.

:) Pentru mai multe retete noi vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinte sarate cu branza

Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel.

Placinte sarate cu branza
Cotlet de porc cu rosii la tigaie

Cotlet de porc cu rosii la tigaie

Reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie. Cum prepari acasa reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie.

Cotlet de porc cu rosii la tigaie
Dulceata din fructe de soc

Dulceata din fructe de soc

Reteta de dulceata din fructe de soc. Cum se prepara reteta de dulceata din fructe de soc fara conservant.

Dulceata din fructe de soc