Reteta postata pe: 18 august 2009
Ingrediente
•300 ml lapte, •300 ml crema de vanilie, •100 gr zahar pudra, •200 gr piure de castane, •50 ml rom
Dificultate: Redusa | Timp: 10 min
Mod de preparare
1. Se mixeaza piureul de castane cu zaharul.Se adauga romul si se mixeaza pana se obtine o pasta moale.
2. Intr-un
blender, se pune compozitia cu castanet, se toarna laptele si crema de vanilie si se amesteca bine.
3. Se toarna compozitia intr-un vas de plastic si se da la congelator pana se va intari, amestecand in ea din ora in ora.
:) Pentru mai multe retete noi vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de castane si rom" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Pentru aluat, amesteca apa calduta cu zaharul pana cand s-a dizolvat apoi adauga drojdia uscata si
12 voturi
15 comentarii
3h
Intr-un bol se mixeaza ouale cu zaharul pana se spumeaza si se formeaza o crema.Apoi se adauga uleiul
1 vot
1 comentariu
50 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 21 august 2009
Felicitari!