Intr-un vas pe foc mic se pune frisca iar cand incepe sa fiarba se da vasul deoparte si se adauga ciocolata rupta, amestecand pana se topeste, apoi se da vasul la rece
Intr-un alt vas, se pune laptele cu zahar si se tine pe foc mic pana se topeste apoi se da vasul la rece.
In al treilea vas, se bat galbenusurile,se adauga laptele cate putin,se lasa pe foc mic amestecand pana se ingroasa,apoi se incorporeaza ciocolata si vanilia.
Se rastoarna in masina de inghetata, se adauga fisticul, se proceseaza 30 min, apoi se rastoarna in cutie si se lasa la congelator 1h inainte de servire.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii