Se scot samburii de la cirese , se opresc cateva pentru decor, iar pe restul le treci printr-o sita, strecori compozitia prin tifon, iar zeama obtinuta o lasi deoparte.Se pune zaharul cu apa sa fierba pana se leaga bine, ca un sirop, apoi adaugi 1/2 l zeama de cirese, se amesteca si se pune compozitia intr-o forma pe care apoi o pui in congelator.Cand este gata treci forma sub un jet cu apa rece, rastorni inghetata pe un platou si o ornezi cu cirese si frisca.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii