autor:

Fara foto

» » Inghetate

inghetata de cirese amare

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Ingrediente
1 kg cirese amare, 500 g zahar, 500 ml apa, 100 g frisca batuta

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se scot samburii de la cirese , se opresc cateva pentru decor, iar pe restul le treci printr-o sita, strecori compozitia prin tifon, iar zeama obtinuta o lasi deoparte.Se pune zaharul cu apa sa fierba pana se leaga bine, ca un sirop, apoi adaugi 1/2 l zeama de cirese, se amesteca si se pune compozitia intr-o forma pe care apoi o pui in congelator.Cand este gata treci forma sub un jet cu apa rece, rastorni inghetata pe un platou si o ornezi cu cirese si frisca.
Daca ti-a placut reteta noastra "inghetata de cirese amare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Inghetate
Inghetata din cirese amare

Inghetata din cirese amare

Se amesteca galbenusurile cu zaharul si smantana ,se dilueaza cu laptele si se fierbe la bain marin

1 vot    0 comentarii
1h
Inghetate
Îngheţată cu mure

Îngheţată cu mure

Mixeaza murele şi strecoară sucul. Presează lămâia şi adaugă sucul peste cel de mure. Adaugă

12 voturi    5 comentarii
15 min
Inghetate

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010

    Eu am folost dulceata de cirese amare !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg cirese amare
  • 500 g zahar
  • 500 ml apa
  • 100 g frisca batuta

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Eu am folost dulceata de cirese amare !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Inghetate

Cocktail cu inghetata Cocktail cu inghetata

Intr-o cratita, zaharul se dizolva in apa, la foc mic si se lasa sa fiarba pana devine sirop, dupa care se da deoparte si se lasa la

2 voturi    0 comentarii
6h
Cocktailuri si lichioruri
Sorbet de pepene galben Sorbet de pepene galben

Pulpa de la pepenele galben se taie bucăţele, se pasează în blender. Se amestecă piureul de pepene cu zahărul pudră şi

1 vot    0 comentarii
15 min
Inghetate
Inghetata de soc