autor:

Dachman Laura

» » , , , Dulciuri diverse, Inghetate, Prajituri, Spume si creme dulci

Inghetata de cocos si fistic

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 iulie 2009

Ingrediente
•400 gr crema de branza, •100 gr zahar, •400 ml lapte cu aroma de cocos si fistic, •1 lingura zeama de lamaie, •100 ml frisca lichida, batuta

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

7 voturi

Mod de preparare

1. Bate crema de branza cu zahar.Adauga laptele si zeama de lamaie, apoi amesteca.Inglobeaza frisca, apoi toarna compozitia intr-un vas de plastic si da-o la congelator pentru 3 ore.
2. Dupa 3 ore, scoate inghetata din congelator, amestec-o si da-o din nou la congelator pentru inca 3 ore.Repeta aceasta operatiune de inca 2 ori.

Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de cocos si fistic" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Mousse de Mango

Mousse de Mango

1)Pãstreazã câteva feliute de mango pt. decor.Bate bine laptele condensat cu mango scurs de lichid. La

11 voturi    9 comentarii
15 min
Spume si creme dulci
Sorbet de capsuni

Sorbet de capsuni

1. Pune zaharul intr-o cratita cu 250 ml apa, lasa-l sa fiarba si gateste timp de 2 minute.Lasa siropul

10 voturi    6 comentarii
25 min
Spume si creme dulci

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 iunie 2010

    Felicitari !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 27 mai 2010

    O bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

    Tare buna, ce as servi o portie!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

      Tare gustoasa trebuie sa fie!!!

    • Fara foto

      Laura Dachman , 06 octombrie 2009

      Folosesc crema de branza Philadelphia sau RAMA CREME BONJOUR

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009

      Tare bine arata, Laura esti specialista, se poate mandri mama ta cu tine. Ce fel de crema de branza folosesti, simpatica gospodina?

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009

      Un deliciu...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009

      Ah! ce ar merge o portie!!

    • Dachman Laura

      Dachman Laura (Chef de cuisine) , 24 iulie 2009

      Eu l-am gasit la alimentara

    • kok miori

      kok miori (Chef de cuisine) , 19 iulie 2009

      Pare minunata inghetata dar de unde luam lapte cu gust de cocos si fistic?

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 16 iulie 2009

      Ce aş mânca îngheţata...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

10 min

7 voturi

Ingrediente

  • •400 gr crema de branza
  • •100 gr zahar
  • •400 ml lapte cu aroma de cocos si fistic
  • •1 lingura zeama de lamaie
  • •100 ml frisca lichida
  • batuta

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Felicitari !

Adauga reteta
Retete

din Spume si creme dulci

Terci cu fulgi de ovaz si fructe Terci cu fulgi de ovaz si fructe

Imi pare rau, nu este frumos cuvantul terci, dar nu am gasit ceva mai potrivit. Se pun in robotul de bucatarie toate ingredientele,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Budinci
Panna cotta Panna cotta

Gelatina se hidrateaza în apă rece. Se crestează batonul de vanilie şi se scoate miezul cu vârful cuţitului. Batonul,

0 voturi    0 comentarii
20 min
Budinci
mousse de lamaie cu capsuni