Reteta postata pe: 15 iulie 2009
Ingrediente
•400 gr crema de branza, •100 gr zahar, •400 ml lapte cu aroma de cocos si fistic, •1 lingura zeama de lamaie, •100 ml frisca lichida, batuta
Dificultate: Redusa | Timp: 10 min
Mod de preparare
1. Bate crema de branza cu zahar.Adauga laptele si zeama de lamaie, apoi amesteca.Inglobeaza frisca, apoi toarna compozitia intr-un vas de plastic si da-o la congelator pentru 3 ore.
2. Dupa 3 ore, scoate inghetata din congelator, amestec-o si da-o din nou la congelator pentru inca 3 ore.Repeta aceasta operatiune de inca 2 ori.
Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de cocos si fistic" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Pentru aluat, amesteca apa calduta cu zaharul pana cand s-a dizolvat apoi adauga drojdia uscata si
12 voturi
15 comentarii
3h
Intr-un bol se mixeaza ouale cu zaharul pana se spumeaza si se formeaza o crema.Apoi se adauga uleiul
1 vot
1 comentariu
50 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009
Tare gustoasa trebuie sa fie!!!
Laura Dachman , 06 octombrie 2009
Folosesc crema de branza Philadelphia sau RAMA CREME BONJOUR
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009
Tare bine arata, Laura esti specialista, se poate mandri mama ta cu tine. Ce fel de crema de branza folosesti, simpatica gospodina?
valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009
Un deliciu...
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009
Ah! ce ar merge o portie!!
Dachman Laura (Chef de cuisine) , 24 iulie 2009
Eu l-am gasit la alimentara
kok miori (Chef de cuisine) , 19 iulie 2009
Pare minunata inghetata dar de unde luam lapte cu gust de cocos si fistic?
Crystyna (Chef de cuisine) , 16 iulie 2009
Ce aş mânca îngheţata...