Inghetata de pepene galben

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Inghetata de pepene galben

Ingrediente

  • 500g pulpa de pepene galben
  • 200ml frisca lichida
  • 2-3linguri miere

Mod de preparare

Pulpa de pepene pasata,se pune intr-un vas pe foc si se lasa pana scade amestecand sa nu se lipeasca,se da deoparte,se adauga mierea,se amesteca pentru omogenizare apoi se lasa la frigider sa se raceasca foarte bine.Dupa acest timp,se incorporeaza usor in frisca batuta pana se formeaza creste,se rastoarna intr-un vas,se lasa la congelator 30-45min,se scoate vasul si se amesteca energic pentru a sparge acele de gheata si se procedeaza la fel dupa alte 30min apoi se scoate vasul si se serveste.

O alta varianta este aceea care se rastoarna compozitia in masina de inghetata(important e ca sa fie foarte rece iar cuva de la masina sa fi stat in congelator cel putin 24h),se proceseaza 30min,apoi se serveste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise