Se fierbe laptele la foc mic si cand e gata se da deoparte pentru a se raci.Se bat albusurile spuma, galbenusurile se frec pana se albesc, apoi se amesteca si se adauga treptata faina amestecata cu zaharul.Se toarna apoi in aceasta compozitie laptele caldut pana se incorporeaza, dupa care se aseaza vasul intr-un alt vas cu apa care clocoteste.Compozitia se fierbe in aceasta baie de aburi pana se ingroasa, se amesteca continuu pentru a nu se forma cocoloase.Cand a devenit ca o smantana groasa, se da deoparte si se lasa sa se raceasca.In acest timp se spala zmeura, se opresc cateva fructe pentru ornat iar restul o pasezi foarte bine.Se adauga in crema racita, se amesteca pentru a se omogeniza apoi se baga la congelator pentru 2-3 ore, cand este gata se aseaza in cupe si se orneaza cu zmeura pastrata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii