Inghetata raw cu pepene galben, migdale si ghimbir

Timp pregatire
15 minute
Inghetata raw cu pepene galben, migdale si ghimbir

Ingrediente

  • 1 pepene galben
  • 70 g migdale
  • 1 lingura ulei de cocos
  • 1 lingura indulcitor Green Sugar pe baza de stevie
  • ghimbir proaspat

Mod de preparare

Pepenele galben se curata de coaja, se scobeste miezul , iar ce ramane se taie bucati si se pune intr-un blender.

Ghimbirul se curata de coaja si se adauga peste pepene. Migdalele se hidrateaza timp de cel putin 2 ore, se spala in mai multe ape, se adauga in blender si se proceseaza.

Se pune uleiul de cocos si se indulceste cu indulcitor pe baza de stevia de la Green Sugar primit de la Gustos.ro si Laboratoarele Remedia.

Amestecul obtinut se pune in formele de inghetata si se dau la congelator pentru cel putin 4 ore.

Astfel ati obtinut foarte usor o inghetata delicioasa si foarte sanatoasa!

Reteta pregatita de Simona, @simonapatras.blogspot.ro, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Incingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi