Pepenele galben se curata de coaja, se scobeste miezul , iar ce ramane se taie bucati si se pune intr-un blender.
Ghimbirul se curata de coaja si se adauga peste pepene. Migdalele se hidrateaza timp de cel putin 2 ore, se spala in mai multe ape, se adauga in blender si se proceseaza.
Se pune uleiul de cocos si se indulceste cu indulcitor pe baza de stevia de la Green Sugar primit de la Gustos.ro si Laboratoarele Remedia.
Amestecul obtinut se pune in formele de inghetata si se dau la congelator pentru cel putin 4 ore.
Astfel ati obtinut foarte usor o inghetata delicioasa si foarte sanatoasa!
Reteta pregatita de Simona, @simonapatras.blogspot.ro, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii