Inima se curata, şi se scot arterele si venele, se cresteaza in lungime sub forma de fisii si se pune pe gratarul incins, uns cu grasime.
Cind sint gata pe o parte, se intorc pe partea opusa, iar cînd sint bine patrunse, se scot de pe gratar, se sareaza si se asaza in farfuria de servire, cu garnitura preferata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii