autor:

Fara foto

» » Fripturi

Inima de vaca sau de porc la gratar

Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2005

Ingrediente
Pentru 10 portii: 1,500 kg inima, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Inima se curata, şi se scot arterele si venele, se cresteaza in lungime sub forma de fisii si se pune pe gratarul incins, uns cu grasime.

Cind sint gata pe o parte, se intorc pe partea opusa, iar cînd sint bine patrunse, se scot de pe gratar, se sareaza si se asaza in farfuria de servire, cu garnitura preferata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Inima de vaca sau de porc la gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de porc la cuptor

Friptura de porc la cuptor

Spalam muschiul, il uscam in prosop de hartie si in asezam in tigaia incinsa cu ulei pana face crusta

43 voturi    14 comentarii
2h
Fripturi
Pui cu rosii si piersici

Pui cu rosii si piersici

Pasul 1: Incalzim cuptorul. Pasul 2: Taiem piersicile si rosiile in felii cu grosimea de aproximativ

2 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

6 voturi

Ingrediente

  • Pentru 10 portii: 1,500 kg inima
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de Dana Cernat
Supa de ciuperci

Supa de ciuperci

Intr-o cratita mare, sotati in unt ciupercile si ceapa pana se fragezesc, adaugati cubul Knorr.

22 voturi    16 comentarii
30 min
Supe de legume
Pui Hawaii

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de porc la cuptor