Se calesc calamarii intr-o tigaie cu ulei de masline timp de 2-3 minute, adaugati crevetii sau orice alt tip de fructe de mare (congelate), adaugati apa cca 3 cani,continuati fierberea.
Se scot fructele de mare cu un spumar, iar in apa ramasa se adauga orezul, daca e necesar mai adaugati apa.
Dupa fierbere, se raceste orezul si se condimenteaza, cu pestele copt prima, busuiocul tocat, putin ulei, sare, piper, sucul si coaja de la o lamaie.
Sau se poate prepara o''citronette''pt a condimenta mai bine orezul: se emulsioneaza 4 linguri de ulei, putina apa in care au fost fierte fructele de mare, busuiocul tocat, sucul si zeama de la lamaie.
Va doresc pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii