Se calesc calamarii intr-o tigaie cu ulei de masline timp de 2-3 minute, adaugati crevetii sau orice alt tip de fructe de mare (congelate), adaugati apa cca 3 cani,continuati fierberea.
Se scot fructele de mare cu un spumar, iar in apa ramasa se adauga orezul, daca e necesar mai adaugati apa.
Dupa fierbere, se raceste orezul si se condimenteaza, cu pestele copt prima, busuiocul tocat, putin ulei, sare, piper, sucul si coaja de la o lamaie.
Sau se poate prepara o''citronette''pt a condimenta mai bine orezul: se emulsioneaza 4 linguri de ulei, putina apa in care au fost fierte fructele de mare, busuiocul tocat, sucul si zeama de la lamaie.
Va doresc pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii