Intr-un shaker racit in precedenta cu gheata puneti frisca lichida si agitati timp de doua minute apoi puneti la rece.
Luati un pahar de cca 200 ml incalziti-l cu apa fierbinte si aruncati apa. Cine are expresor de cafea poate folosi aburul fierbinte.
Puneti cafeaua fierbinte si o lingurita de zahar brun amestecati rapid si adaugati Whiskey.
Luati o lingurita mai larga si frisca de la rece. Turnati frisca incet pe dosul linguritei, pozitionata deasupra paharului. Frisca trebuie sa ramina la suprafata si sa nu se amestece cu cafeaua.
Cind se bea din pahar trebuie sa se simta raceala friscai si fierbinteala cafelei...
Se serveste dupa masa.
Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii