Irish coffee

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un sfert de paharel de wiskey
  • cafea de filtru
  • frisca de ornament
  • cateva boabe de cafea tot pentru ornat.

Mod de preparare

Se pune wiskey-ul in cana(de preferat una transparenta pentru a se vedea aspectul special)apoi se adauga cafeaua de la filtru indulcita sau fara zahar cum o doriti,se adauga deasupra frisca frumos asezata,si boabele de cafea.Se introduce un pai la marginea canii usor pentru a nu-i strica ornamentul!Se serveste imediat deoarece frisca se va topi!E modern aspectuos si rapid!Oaspetii dvs.vor fii placut impresionati de aceasta bautura calda!Succes la preparare!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise