Separati ouale si bateti albusurile spuma, cand acestea s-au intarit adaugati zaharul treptat apoi adaugati galbenusurile pe rand si mixati in continuare.
Adaugati faina ploaie si amestecati cu o spatula pana aceasta se incorporeaza complet.
Cand aluatul este gata tapetati o tava de cuptor cu hartie de copt si turnati biscuitii cu o lingura sau cu un sprit. Se pun la cuptor pentru 5-7 minute la gaz5/190C
Intre timp topiti ciocolata cu untul pe baie de aburi.
Cand biscuitii sunt gata punetii pe un gratar asezat deasupra unei foi de hartie de copt si puneti putin gem de caise pe fiecare biscuite.
Se toarna ciocolata peste biscuiti.
Se pun la frigider pentru cel putin o ora sau pana se intareste ciocolata.
POFTA BUNA!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii