Separati ouale si bateti albusurile spuma, cand acestea s-au intarit adaugati zaharul treptat apoi adaugati galbenusurile pe rand si mixati in continuare.
Adaugati faina ploaie si amestecati cu o spatula pana aceasta se incorporeaza complet.
Cand aluatul este gata tapetati o tava de cuptor cu hartie de copt si turnati biscuitii cu o lingura sau cu un sprit. Se pun la cuptor pentru 5-7 minute la gaz5/190C
Intre timp topiti ciocolata cu untul pe baie de aburi.
Cand biscuitii sunt gata punetii pe un gratar asezat deasupra unei foi de hartie de copt si puneti putin gem de caise pe fiecare biscuite.
Se toarna ciocolata peste biscuiti.
Se pun la frigider pentru cel putin o ora sau pana se intareste ciocolata.
POFTA BUNA!!!
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii