autor:

Georgiana Cosac

» » Sosuri

Jambon in sos picant

Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 martie 2009

Ingrediente
Ingrediente: 8 felii jambon, 40 g unt, ulei masline, , Sos: 4-5 linguri sos de rosii, ½ ceapa, 150 ml vin alb sec, 4 crengute tarhon proaspat, 150 ml supa carne, 150 ml smantana, 1 cub unt, ulei masline, sare, boia, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se pune ulei de masline intr-o tigaie. Se pune ceapa tocata la calit, se lasa putin, dupa care se adauga tarhonul tocat si vinul. Se lasa putin sa scada, apoi se adauga supa de carne, sucul se rosii. Se amesteca si se mai lasa la foc mic 30 minute, dupa care se adauga smantana si se condimenteaza totul cu sare, piper si boia. Se mai lasa inca putin pe foc.
Cand e gata, se strecoara, dupa care se pune cubul de unt.
Se iau cate 2 felii de jambon si se ruleaza. Se prajesc in unt si ulei de masline. Cand s-au rumenit, se aseaza intr-o farfurie langa sos. Se decoreaza cu ceapa verde rondele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Jambon in sos picant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Piure de conopida cu spanac si sos de tomate

Piure de conopida cu spanac si sos de tomate

Buchetele de conopida se fierb in apa cu sare pana cand se inmoaie apoi se fac piure cu 100 ml lapte

3 voturi    2 comentarii
30 min
Sosuri
Sos Roquefort

Sos Roquefort

Smantana se pune la foc mic,cu smerenie se rup bucatele de branza ,le contopim cu smantana. Branza

5 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Epilator IPL Homelight G945E

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente: 8 felii jambon
  • 40 g unt
  • ulei masline
  • Sos: 4-5 linguri sos de rosii
  • ½ ceapa
  • 150 ml vin alb sec
  • 4 crengute tarhon proaspat
  • 150 ml supa carne
  • 150 ml smantana
  • 1 cub unt
  • ulei masline
  • sare
  • boia
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de Georgiana Cosac
Ciocolata de casa

Ciocolata de casa

Apa si zaharul se fierb pe foc mic pana cand zaharul se topeste complet. Laptele si cacaoa cernute

129 voturi    7 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mac

Prajitura cu mac

Blatul: Se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare, dupa care se adauga treptat zaharul, macul,

220 voturi    15 comentarii
1h
Prajituri
Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă Zaharul si apa se fierb. Dupa ce s-a topit zaharul se pune cacaoa.

14 voturi    6 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pui cu sos garam masala Pui cu sos garam masala

Portionam puiul si il uscam cu servetele absorbante, apoi il prajim il uleiul de masline pana se rumeneste putin. Adaugam apoi ceapa

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Sos de fasole si porumb Sos de fasole si porumb

Se amesteca intr-un robot de bucatarie trei sferturi din cantitatea de fasole si porumb, pana se formeaza o pasta. Apoi se rastoarna

2 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete cu sos de carne de vita