autor:

Georgiana Cosac

» » Sosuri

Jambon in sos picant

Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 martie 2009

Ingrediente
Ingrediente: 8 felii jambon, 40 g unt, ulei masline, , Sos: 4-5 linguri sos de rosii, ½ ceapa, 150 ml vin alb sec, 4 crengute tarhon proaspat, 150 ml supa carne, 150 ml smantana, 1 cub unt, ulei masline, sare, boia, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se pune ulei de masline intr-o tigaie. Se pune ceapa tocata la calit, se lasa putin, dupa care se adauga tarhonul tocat si vinul. Se lasa putin sa scada, apoi se adauga supa de carne, sucul se rosii. Se amesteca si se mai lasa la foc mic 30 minute, dupa care se adauga smantana si se condimenteaza totul cu sare, piper si boia. Se mai lasa inca putin pe foc.
Cand e gata, se strecoara, dupa care se pune cubul de unt.
Se iau cate 2 felii de jambon si se ruleaza. Se prajesc in unt si ulei de masline. Cand s-au rumenit, se aseaza intr-o farfurie langa sos. Se decoreaza cu ceapa verde rondele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Jambon in sos picant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Sos de ceapa cu ficatei de pui si piure de cartofi

Sos de ceapa cu ficatei de pui si piure de cartofi

Se curata ceapa si se toaca foarte marunt, ficateii se spala si se lasa in apa rece 10 minute, si

9 voturi    1 comentariu
30 min
Sosuri
Macaroane cu branza si jambon

Macaroane cu branza si jambon

Puneti apa cu putina sare la fiert si gatiti macaroanele. Cand sunt gata le spalati bine sub apa

18 voturi    13 comentarii
30 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente: 8 felii jambon
  • 40 g unt
  • ulei masline
  • Sos: 4-5 linguri sos de rosii
  • ½ ceapa
  • 150 ml vin alb sec
  • 4 crengute tarhon proaspat
  • 150 ml supa carne
  • 150 ml smantana
  • 1 cub unt
  • ulei masline
  • sare
  • boia
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de Georgiana Cosac
Ciocolata de casa

Ciocolata de casa

Apa si zaharul se fierb pe foc mic pana cand zaharul se topeste complet. Laptele si cacaoa cernute

130 voturi    7 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mac

Prajitura cu mac

Blatul: Se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare, dupa care se adauga treptat zaharul, macul,

221 voturi    15 comentarii
1h
Prajituri
Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă Zaharul si apa se fierb. Dupa ce s-a topit zaharul se pune cacaoa.

14 voturi    6 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Otet cu mirodenii