Se pune ulei de masline intr-o tigaie. Se pune ceapa tocata la calit, se lasa putin, dupa care se adauga tarhonul tocat si vinul. Se lasa putin sa scada, apoi se adauga supa de carne, sucul se rosii. Se amesteca si se mai lasa la foc mic 30 minute, dupa care se adauga smantana si se condimenteaza totul cu sare, piper si boia. Se mai lasa inca putin pe foc.
Cand e gata, se strecoara, dupa care se pune cubul de unt.
Se iau cate 2 felii de jambon si se ruleaza. Se prajesc in unt si ulei de masline. Cand s-au rumenit, se aseaza intr-o farfurie langa sos. Se decoreaza cu ceapa verde rondele.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii