1. Sucul de la citrice se amesteca cu 10 gr gelfix si 1 lingura zahar, apoi se da in clocot.
2. In sucul ce fierbe se adauga zaharul ramas si sarea de lamaie.Se amesteca bine si se lasa sa fiarba 1 minut.Se ia amestecul de pe foc si se incorporeaza romul, daca se foloseste.
3. Se umplu borcanele su se infileteaza imediat.
:) Pentru mai multe retete noi vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii