Se taie portocalele pe jumătate, se stoarce sucul și se strecoară într-un pahar gradat. Se măsoară 300 ml de suc peste care se adaugă zeama de lămâie (pentru un gust răcoritor) și se amestecă. Cojile de portocala se curăță bine scoțându-se totul din interior, se spală și se așează pe o farfurie.
Se toarnă amestecul într-o cratiță, se adaugă gelatina și se amestecă cu un tel. Se pune pe foc pana ajunge în punctul de fierbere după care se ia de pe foc și se toarnă în cojile de portocală până când acestea sunt pline.
Se lasă câteva minute până se răcesc puțin, apoi se introduc pentru 2 ore în frigider. Când s-a întărit jeleul, se scoate din frigider și se taie în felii. Poftă bună!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii