Se taie portocalele pe jumătate, se stoarce sucul și se strecoară într-un pahar gradat. Se măsoară 300 ml de suc peste care se adaugă zeama de lămâie (pentru un gust răcoritor) și se amestecă. Cojile de portocala se curăță bine scoțându-se totul din interior, se spală și se așează pe o farfurie.
Se toarnă amestecul într-o cratiță, se adaugă gelatina și se amestecă cu un tel. Se pune pe foc pana ajunge în punctul de fierbere după care se ia de pe foc și se toarnă în cojile de portocală până când acestea sunt pline.
Se lasă câteva minute până se răcesc puțin, apoi se introduc pentru 2 ore în frigider. Când s-a întărit jeleul, se scoate din frigider și se taie în felii. Poftă bună!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii