Se taie portocalele pe jumătate, se stoarce sucul și se strecoară într-un pahar gradat. Se măsoară 300 ml de suc peste care se adaugă zeama de lămâie (pentru un gust răcoritor) și se amestecă. Cojile de portocala se curăță bine scoțându-se totul din interior, se spală și se așează pe o farfurie.
Se toarnă amestecul într-o cratiță, se adaugă gelatina și se amestecă cu un tel. Se pune pe foc pana ajunge în punctul de fierbere după care se ia de pe foc și se toarnă în cojile de portocală până când acestea sunt pline.
Se lasă câteva minute până se răcesc puțin, apoi se introduc pentru 2 ore în frigider. Când s-a întărit jeleul, se scoate din frigider și se taie în felii. Poftă bună!
Reteta de mancare de stevie. Mancare de stevie reteta simpla si delicioasa. Cum se face mancarea de stevie. Retete cu stevie.
Mancare de stevieReteta de salata de cartofi cu smantana. Salata de cartofi cu smantana si usturoi reteta simpla. Retete de salata de cartofi....
Salata de cartofi cu smantanaDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii