juliare

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200g de carne de vita
  • 100g de ulei de masline
  • 1 morcov
  • 1patrunjel
  • 2 linguri de sare
  • 100g de bulion
  • 1 catel de usturoi
  • codimente
  • 2 cepe verzi
  • 100g de ciuperci ferte
  • un sfert de canita de apa

Mod de preparare

Se fierbe la foc mic timp de 20 minute.Se prajeste in ulei pana se rumeneste.Se taie cubulete zarzavotul se adauga bulionul sarea condimentele ciupercile pe foc mic.Se toarna sosul peste carne apoi se serveste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Strudel cu mere

Strudel cu mere

Reteta de strudel cu mere. Strude cu mere si foi de placinta. Strudel cu mere, nuci si scortisoara. Retete cu mere. Deserturi...

Strudel cu mere
Ciorba de peste

Ciorba de peste

Reteta de ciorba de peste. Ciorba de peste reteta simpla. Reteta de bors de peste. Retete cu peste.

Ciorba de peste
Pavlova cu nuca, mousse de castane si jeleu de gutui

Pavlova cu nuca, mousse de castane si jeleu de gutui

Pentru bezea mixam cele 4 albusuri cu un praf de sare pana devin spuma, apoi adaugam cate o lingura din zahar pana il terminam.

Pavlova cu nuca, mousse de castane si jeleu de gutui
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise