Autor:
katy (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 12 mai 2009
Ingrediente
lipie(vezi reteta lipie pt kebab), piept de pui, cartofi prajiti, cascaval ras, castraveciori acri, salata, ketchup, sare si piper
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
Mod de preparare
Pieptul de pui se fierbe,se dezoseaza si se taie in fasii subtirele.Se caleste in putin ulei pentru 5 min. adaugand sare si piper dupa gust.
Pe lipia recent scoasa de la cuptor se aseaza ingredientele in ordinea urmatoare:
salata
piept de pui
cartofi prajiti
cascaval ras
castraveti
ketchup
Se ruleaza si se infasoara in folie de aluminiu.
Se poate reincalzi in cuptorul cu microunde.
Daca ti-a placut reteta noastra "KEBAB" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Sandviciuri
Se amestec bine ingredientele pentru chiftele, se condimentează după gust. Pasta astfel obţinută
2 voturi
0 comentarii
1h 59 min
Intr-un castron se dizolva drojdia in apa calduta,se adauga sarea,zaharul si faina treptat. Se poate
41 voturi
13 comentarii
15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010
Foarte buna.
ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010
Nu inteleg de ce trebuie fiert si apoi calit, orice carne isi lasa propriu sos, mai putem adauga si putina apa, dar nu sa il preparem termic de doua ori...
constanta proca (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010
Super !
constanta proca (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010
O bunatate !
Estera Flori (Chef de cuisine) , 07 mai 2010
merita incercat
katy (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010
Multumesc mult!!!!
constanta proca (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010
Felicitari pentru reteta !
Dulcy , 07 februarie 2010
Ce kebab ca asta e shaorma toata ziua :)) oofff
valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2010
E o reteta reusita....felicitari...
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 26 decembrie 2009
Merge si cu lipie din comert,este o nebunie.Felicitari.
alina (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2009
faina reteta...deja imi este foame..
Roxana (Maestru bucatar) , 19 august 2009
Nu mi-au prea iesit lipile da in rest a fost delicios
Felicia (Bucatar) , 06 august 2009
Eu feliez pieptul de pui si il las la marinat 4 - 5 ore in iaurt cu condimente pentru friptura de pui, il prajesc apoi fara sa il sterg de iaurt si abia dupa prajire il tai in fasi subtiri. Lipia o cumpar si o incalzesc ori in tigaia de clatite (teflon) ori la cuptor. Folosesc varza alba frecata cu putina sare in loc de salata si maioneza cu usturoi (facuta in casa ).
Crystyna (Chef de cuisine) , 21 iulie 2009
Şi mie, îmi place Kebab! Foarte bun! Mi se face foame...
Alexandrina (Chef de cuisine) , 21 iulie 2009
Ma tenteaza si pe mine, abia astept sa fac si eu.
mirey (Chef de cuisine) , 14 iulie 2009
Gustoase,delicioase,cu calorii,dar sunt bune,bune
valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 iulie 2009
Si cand ma gandesc la cate calorii are...
patronik (Chef de cuisine) , 06 iunie 2009
Pare interesanta, dar carnea se face la cuptor.
marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 26 mai 2009
la kebab ca si la shauirma intotdeauna carnea se prajeste la gratar sau taiata fisii la cuptor (acasa pentru ca afara exista acele gratare verticale speciale).
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 mai 2009
Imi lasa gura apa.
cristina i. (Chef de cuisine) , 13 mai 2009
Super, mi-e foame deja