autor:

katy

» » Sandviciuri

KEBAB

Autor: katy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Turcia


    Reteta postata pe: 12 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: katy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Turcia


Reteta postata pe: 12 mai 2009

Ingrediente
lipie(vezi reteta lipie pt kebab), piept de pui, cartofi prajiti, cascaval ras, castraveciori acri, salata, ketchup, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

132 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se fierbe,se dezoseaza si se taie in fasii subtirele.Se caleste in putin ulei pentru 5 min. adaugand sare si piper dupa gust.
Pe lipia recent scoasa de la cuptor se aseaza ingredientele in ordinea urmatoare:
salata
piept de pui
cartofi prajiti
cascaval ras
castraveti
ketchup
Se ruleaza si se infasoara in folie de aluminiu.
Se poate reincalzi in cuptorul cu microunde.
Daca ti-a placut reteta noastra "KEBAB" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sandviciuri
LIPIE  PENTRU KEBAB

LIPIE PENTRU KEBAB

Intr-un castron se dizolva drojdia in apa calduta,se adauga sarea,zaharul si faina treptat. Se poate

41 voturi    13 comentarii
15 min
Aluaturi si Foietaje
Chapli Peshawari Kebab

Chapli Peshawari Kebab

Se amesteca toate ingredientele,in afara de ou,foarte bine.Se lasa deoparte pentru 1/2 ora sa se

4 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    Roxana (Maestru bucatar):

    Mi-a iesit bine, toata lumea a fost incantata.

  • Andreea

    Andreea (Chef de cuisine):

    A iesit putin arsa... si cu un gust bun.

  • 24 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Varga Andrei Marcel , 14 mai 2014

    Amoro gusto

  • Fara foto

    Cernestean Cristi , 01 noiembrie 2013

    io recomand nu fiarta casi perde gustul

  • Fara foto

    Marian Dorosenco , 20 septembrie 2013

    Amoro gusto

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

      Foarte buna.

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

      Nu inteleg de ce trebuie fiert si apoi calit, orice carne isi lasa propriu sos, mai putem adauga si putina apa, dar nu sa il preparem termic de doua ori...

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

      Super !

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

      O bunatate !

    • Fara foto

      Estera Flori (Chef de cuisine) , 07 mai 2010

      merita incercat

    • katy

      katy (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010

      Multumesc mult!!!!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

      Felicitari pentru reteta !

    • Fara foto

      Dulcy , 07 februarie 2010

      Ce kebab ca asta e shaorma toata ziua :)) oofff

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2010

      E o reteta reusita....felicitari...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 26 decembrie 2009

      Merge si cu lipie din comert,este o nebunie.Felicitari.

    • alina

      alina (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2009

      faina reteta...deja imi este foame..

    • Fara foto

      Roxana (Maestru bucatar) , 19 august 2009

      Nu mi-au prea iesit lipile da in rest a fost delicios

    • Fara foto

      Felicia (Bucatar) , 06 august 2009

      Eu feliez pieptul de pui si il las la marinat 4 - 5 ore in iaurt cu condimente pentru friptura de pui, il prajesc apoi fara sa il sterg de iaurt si abia dupa prajire il tai in fasi subtiri. Lipia o cumpar si o incalzesc ori in tigaia de clatite (teflon) ori la cuptor. Folosesc varza alba frecata cu putina sare in loc de salata si maioneza cu usturoi (facuta in casa ).

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 21 iulie 2009

      Şi mie, îmi place Kebab! Foarte bun! Mi se face foame...

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 21 iulie 2009

      Ma tenteaza si pe mine, abia astept sa fac si eu.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 14 iulie 2009

      Gustoase,delicioase,cu calorii,dar sunt bune,bune

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 iulie 2009

      Si cand ma gandesc la cate calorii are...

    • patronik

      patronik (Chef de cuisine) , 06 iunie 2009

      Pare interesanta, dar carnea se face la cuptor.

    • marta gabriela abdelhafiz

      marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 26 mai 2009

      la kebab ca si la shauirma intotdeauna carnea se prajeste la gratar sau taiata fisii la cuptor (acasa pentru ca afara exista acele gratare verticale speciale).

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 mai 2009

      Imi lasa gura apa.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 13 mai 2009

      Super, mi-e foame deja

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

132 voturi

Ingrediente

  • lipie(vezi reteta lipie pt kebab)
  • piept de pui
  • cartofi prajiti
  • cascaval ras
  • castraveciori acri
  • salata
  • ketchup
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de katy
COVRIGI CU MAC

COVRIGI CU MAC

Se amesteca faina impreuna cu drojdia,apoi se toarna laptele caldut,se adauga praful de sare,uleiul

10 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
PIFTIE

PIFTIE

Piciorusele se taie,dupa cum doriti(2-4),se pune la fiert in apa cat sa le acopere 2-3 degete.

9 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
MUSACA DE CARNE CU CARTOFI SI ROSII

MUSACA DE CARNE CU CARTOFI SI ROSII

Se toaca ceapa si se prajeste in ulei,se adauga carnea,sarea,piperul,bulionul si se fierb pana scade

57 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Foarte buna.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sandviciuri

Sandwich cu pastrama de vita Sandwich cu pastrama de vita

Carnea de piept de vita se taie felii subtiri ca o pastrama. Intr-o tigaie unduiesc o ceapa pana se prajeste auriu si se raceste. Pregatim

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Veggie Burgers Veggie Burgers

Taiem varza rosie in fasii subtiri, o dam cu sare si o dam deoparte. Intr-o tigaie cu putin ulei de masline, calim ceapa taiata in

0 voturi    0 comentarii
40 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Sandwich cu castraveti