autor:

rosca constanta

» » Sosuri

Ketchup

Autor: rosca constanta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: rosca constanta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 aprilie 2009

Ingrediente
1 lingura sare, 1 kg rosii, 3 mere coapte, 3 ardei gras rosu, 3 cepe, 1-2 ardei iuti, 5 catei de usturoi, 5 boabe enibahar, 10 boabe piper, 1 lingura boia, 1 lingura otet, 1 lingurita scortisoara

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Toate ingredientele se fierb o ora, se lasa la racit si apoi se dau prin masina de rosii, dupa care se mai fierb o jumatate de ora cu 100 gr.zahar, 4 foi de dafin si putin salicil. Se pune in sticle si se tine la cald 3 zile dupa care se poate consuma.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ketchup" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Ketchup mediteranean

Ketchup mediteranean

Gogosarii se spala , se curata si se dau prin masina de tocat carne , prin sita medie . La fel se

20 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Ketchup de rosii si ardei rosii

Ketchup de rosii si ardei rosii

Se spala ardeii grasi si peperoni si se taie bucati mai mari, indepartand bine semintele si se pun

45 voturi    12 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Diana Timbuc , 18 septembrie 2015

    Minunat si simplu!!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 1 lingura sare
  • 1 kg rosii
  • 3 mere coapte
  • 3 ardei gras rosu
  • 3 cepe
  • 1-2 ardei iuti
  • 5 catei de usturoi
  • 5 boabe enibahar
  • 10 boabe piper
  • 1 lingura boia
  • 1 lingura otet
  • 1 lingurita scortisoara

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pasta de ardei Pasta de ardei

Se curata gogosarii, ardeii kapia, ardeii galbeni, ardeii bulgaresti de cotoare si seminte, se dau prin masina de carne si se pun intr-un

2 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Aripioare de pui in sos dulce-acrisor