autor:

» » Sosuri

Ketchup Cici

Autor: Cretu Corneliu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cretu Corneliu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 martie 2009

Ingrediente
1kg roşii, 2 mere acrişoare, 50gr zahăr, 1 lingură sare, 2 linguri oţet, 10 boabe piper negru, 5 boabe enibahar, 1 vârf cuţit scorţişoară pisată, 4 foi dafin mărunţite, 1 cuişoară, 1 ardei iute, 1 lingură boia dulce de ardei, 1 căţel usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 3h

1 vot

Mod de preparare

Se pun întt-o oală roşiile tăiate bucăţi, merele fără cotoare tăiate în patru, usturoiul întreg şi celelalte ingrediente. Se pune la fiert şi se lasă 1 ½ ore din momentul când începe să fiarbă. După ce se răceşte se dă prin maşina de suc ţi se mai fierbe 15-30 minute. Se pune fierbinte la sticle, se înveleşte cu cârpe şi se lasă până a doua zi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ketchup Cici" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Sos rosu usturoiat

Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Sosuri
Bilute in sos de rosii / Balletjes in tomatensaus

Bilute in sos de rosii / Balletjes in tomatensaus

- Puneti apa la fiert intr-o oala si cand fierbe adaugati cuburile de pui. - Intre timp amestecati

2 voturi    0 comentarii
1h
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

3h

1 vot

Ingrediente

  • 1kg roşii
  • 2 mere acrişoare
  • 50gr zahăr
  • 1 lingură sare
  • 2 linguri oţet
  • 10 boabe piper negru
  • 5 boabe enibahar
  • 1 vârf cuţit scorţişoară pisată
  • 4 foi dafin mărunţite
  • 1 cuişoară
  • 1 ardei iute
  • 1 lingură boia dulce de ardei
  • 1 căţel usturoi

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pasta de ardei Pasta de ardei

Se curata gogosarii, ardeii kapia, ardeii galbeni, ardeii bulgaresti de cotoare si seminte, se dau prin masina de carne si se pun intr-un

2 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Sos de sfecla rosie