Ketchup Cici

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg roşii
  • 2 mere acrişoare
  • 50gr zahăr
  • 1 lingură sare
  • 2 linguri oţet
  • 10 boabe piper negru
  • 5 boabe enibahar
  • 1 vârf cuţit scorţişoară pisată
  • 4 foi dafin mărunţite
  • 1 cuişoară
  • 1 ardei iute
  • 1 lingură boia dulce de ardei
  • 1 căţel usturoi

Mod de preparare

Se pun întt-o oală roşiile tăiate bucăţi, merele fără cotoare tăiate în patru, usturoiul întreg şi celelalte ingrediente. Se pune la fiert şi se lasă 1 ½ ore din momentul când începe să fiarbă. După ce se răceşte se dă prin maşina de suc ţi se mai fierbe 15-30 minute. Se pune fierbinte la sticle, se înveleşte cu cârpe şi se lasă până a doua zi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise