Untul se amesteca cu zaharul, galbenusurile, sucul de portocale, apa de trandafiri, faina in ordinea enumerata.Se adauga toate aromele amaestecate in prealabil cu Ouzo si Metaxa,apoi restul ingredientelor si se framanta gentil,doar ca sa se amestece si sa se lege ingredientele.Aluatul se intinde in foaie de doua degete grosime.Se da la rece 1/2 de ora.Traditional se decupeaza si se modeleaza in semilune,dar mai nou se decupeaza cu diferite forme decorative.Se asaza in tavi neunse si se dau la cuptor. Prajitura nu este dulce asa ca se poate servi unor persoane care sufera de diferite afectiuni.Dar pentru toti ceilalti se unge cu ajutorul unei pensule cu apa de trandafiri si se pudreaza din belsug cu zahar pudra.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii