1/.Intr o cratita de marime mijlocie se pune uleiul la incins si apoi se adauga ceapa tocata marunt.
2/.Se caleste ceapa
3/. Cand ceapa este galbioara se adauga jumatate de pachet de kritharaki si se amesteca pana se absoarbe uleiul si ceapa.
4/. Se pune putina apa, cat sa acopere kritharaki si se amesteca sa nu se prinda de oala.
5/. Se fierbe la foc mic si se adauga putin cate putin apa pana cand kritharaki este fiert.
6/. Cand este bobul moale, se pune sare, piper, o lingurita de delikat, se amesteca si se mai lasa un pic sa fiarba.
7/. La sfarsit se adauga 2-3 linguri de sos de rosii( bulion) , se mai amesteca putin si se ia de pe foc.
8/. Se poate servi cu friptura de orice fel sau cu carnati prajiti.
Pofta buna!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii