Faina se amesteca apoi cu drojdia dospita; adaugam apoi sarea, apa ( laptele)sa se faca o coca mai moale.
Se framanta foarte bine 30 minute.
Se fac cocuti cati langosi dorim sa facem.
Se lasa la cald, la dospit 15 minute.
Fiecare cocut se intinde cu sucitoarea si se coace in tigaie in uleiul, incins in prealabil, pe ambele parti.
Cat sunt inca calzi langosii se ung cu smantana, se rade deasupra branza si se poate pune si mujdei de usturoi( cine doreste).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii