Se face o coca din faina, drojdie, sare, apa si ulei (turnati in cosul palmei - 2 x) se framanta in continuare pana considerati ca este bine framantat, se lasa la dospit in jur de 30-35 minute la loc cald. :)
Dupa ce a dospit, punem in tigaie uleiul la incins la foc mic ca sa avem timp sa modelam aluatul fie in mana, fie cu sucitorul. :) ( eu le-am facut in mana) Din usturoi, sare si ulei facem o maioneza peste care adaugam smantana dupa gust.
Dupa ce sunt gata, se ung cu maioneza de usturoi si smantana, iar pe deasupra de presara branza.
Sugestii: de asemenea, ii mai puteti unge cu crema de ciocolata, gem sau smantana cu branza fara ustuoi sau pur si simplu cu zahar pudra.
Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii