Se fierbe laptele si se lasa sa se racoreasca.
Se fierbe laptele si se lasa sa se racoreasca, cam asa ca apa de vara, poate un pic mai caldut si se face un cuib in mijlocul oalei, din smantana si branza dulce, dar se poate si fara branza.
Daca nu aveti branza, este bine doar cu smantana, fara sa modificati cantitatea de smantana, insa doar cu branza nu merge si adaugati apoi laptele, amestecati bine, acoperiti oala cu un prosop si lasati peste noapte la prins, apoi faceti o mamaliguta la asa bunatate de lapte acru.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii