Se caleste ceapa cu 20g unt, se uneste cirnatul farimat dar fara piele sau taiat marunt (daca e afumat) pt 4-5 minute, se adauga varza rosie taiata fideluta si se coace la foc mediu pt 10min amestecind mai des. Se condimenteaza cu sare, piper si se raceste. Separat se taie mamaliga felioare si se aseaza intr-o tava de diametru 20X26cm. Se aseaza un strat de mamaliga un strat din ucul preparat mai sus si un strat de besciamela. Deasupra se termina ultimul strat de besciamela si cascaval ras. Se introduce in cuptorul incins la 200 grade pentru 25 min. POFTA BUNA!
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii