Se caleste ceapa cu 20g unt, se uneste cirnatul farimat dar fara piele sau taiat marunt (daca e afumat) pt 4-5 minute, se adauga varza rosie taiata fideluta si se coace la foc mediu pt 10min amestecind mai des. Se condimenteaza cu sare, piper si se raceste. Separat se taie mamaliga felioare si se aseaza intr-o tava de diametru 20X26cm. Se aseaza un strat de mamaliga un strat din ucul preparat mai sus si un strat de besciamela. Deasupra se termina ultimul strat de besciamela si cascaval ras. Se introduce in cuptorul incins la 200 grade pentru 25 min. POFTA BUNA!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii