Se dau ceapa, morcovii si ciupercile pe razatoarea mica si se calesc in ulei intr-o tigaie. La sfarsit se adauga sarea si condimentele si se mai lasa la foc pana se obtine un sos mai tare.
Se prepara un sos bechamel astfel:
se topeste untul, se adauga faina si putina sare, se prajeste putin si apoi se adauga laptele caldut amestecand pana se obtine un sos de consistenta smantanii.
Se unge cu unt o forma de cozonac, se aseaza in ordine cate o foaie de placinta rulata( pe dimensiunile formei), un strat de sos bechamel apoi unul de sos de ciuperci, in penultimul strat se pune in loc de ciuperci cascaval (felii mai groase)pe toata lungimea tavii, iar peste ultima foaie se mai pune cascaval ras, oregano si ulei de masline.
Se incinge cuptorul si se coace aprox. 30 minute.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii