Lasagna cu legume

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Lasagna cu legume

Ingrediente

  • foi de lasagna
  • 4 vinete medii
  • 3 rosii
  • 2 ardei rosii
  • 2 cepe
  • 1 zucchini
  • 1 morcov
  • 1 ardei galben
  • cimbru, busuioc, oregano
  • 100 g cascaval afumat
  • 50 g unt
  • 1 lingura faina
  • 300 ml lapte
  • nucusoara
  • sare de mare
  • piper

Mod de preparare

Legumele proaspat culese din gradina, se curata, se spala si se toaca marunt.

Se incinge uleiul intr-o tigaie, se pun legumele, condimentele si se calesc cateva minute pana devin usor moi, apoi se lasa sa se raceasca.

Intr-o alta cratita se pune untul, se adauga faina, apoi se pune laptele, sare, nucusoara si se fierbe la foc mic pana obtinem un sos gros.

Intr-o tava termorezistenta unsa cu putin unt se aseaza foile de lasagna, amestecul de legume, putin sos alb, si se continua alternativ pana se epuizeaza toate ingredientele.

Deasupra se pun cateva felii de vinete, rosii, se rade cascaval si se da tava la cuptorul incins la 180 grade timp de 40 - 45 minute.

Lasagna cu legume se serveste calda.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Castraveti murati la soare

Castraveti murati la soare

Reteta de castraveti murati la soare. Castraveti murati de vara, reteta simpla si delicioasa.

Castraveti murati la soare
Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Rulada cu dulceata de afine

Rulada cu dulceata de afine

Rulada cu dulceata de afine