Legumele proaspat culese din gradina, se curata, se spala si se toaca marunt.
Se incinge uleiul intr-o tigaie, se pun legumele, condimentele si se calesc cateva minute pana devin usor moi, apoi se lasa sa se raceasca.
Intr-o alta cratita se pune untul, se adauga faina, apoi se pune laptele, sare, nucusoara si se fierbe la foc mic pana obtinem un sos gros.
Intr-o tava termorezistenta unsa cu putin unt se aseaza foile de lasagna, amestecul de legume, putin sos alb, si se continua alternativ pana se epuizeaza toate ingredientele.
Deasupra se pun cateva felii de vinete, rosii, se rade cascaval si se da tava la cuptorul incins la 180 grade timp de 40 - 45 minute.
Lasagna cu legume se serveste calda.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii