autor:

Fara foto

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Lasagna delicioasa

Autor: Cristina P. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina P. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 noiembrie 2010

Ingrediente
500g carne tocata de porc,vita sau mixta, 1courgette(dovlecel cu coaja verde inchis), 1 vanata, 1 ardei rosu, ceapa, aprox.600ml.smantana lichida,400ml.suc de rosii, 200g mozarella, foi lasagna, ulei,sare,piper,oregano

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie vanata,dovlecelul si ardeiul cubulete de aprox.1-1,5cm.
Se taie si ceapa,se pune la calit (intr-o tigaie mare sau wok) cu carnea tocata 2min.,se adauga legumele,iar cand toate acestea sunt calite,se adauga un sos facut din 400ml de smantana si 200ml suc de rosii(sosul se amesteca intr-un bol si apoi se adauga in tigaie).Se condimenteaza cu sare,piper si oregano.Se lasa sa clocoteasca putin,se amesteca.Cand sosul isi schimba culoarea e gata.Se lasa deoparte.
Mozarella se taie cubulete.
Se ia o tava (de portelan sau teflon mai inalta pt cuptor),se unge cu ulei sau margarina,se pune un strat de foi de lasagna(nefierte),se adauga un strat de sos,bucati de mozarella deasupra,apoi iar foi,sos mozarella si se incheie cu foi.Zeama ramasa de la sos se toarna peste lasagna si se amesteca smantana ce-a ramas cu sucul de rosii si se adauga si aceea.Trebuie sa aiba mai multa zeama,ca in timpul coacerii sa se faca foile de lasagna.
Se da la cuptor cam 45min..Este gata cand foile de lasagna sunt moi.Se incearca cu furculita.
Reteta este foarte buna,toti care au mancat,le-a placut.Eu o fac destul de des.
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna delicioasa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pilaf colorat.

Pilaf colorat.

Se alege orezul si se lasa la inmuiat cu apa calduta.Intre timp se toaca marunt zarzavatul. Se

8 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba cu ardei umplut

Ciorba cu ardei umplut

Calim in ulei o ceapa tocata marunt, adaugam orezul, cuburile MAGGI si carnea. Amestecam si dam la

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500g carne tocata de porc,vita sau mixta
  • 1courgette(dovlecel cu coaja verde inchis)
  • 1 vanata
  • 1 ardei rosu
  • ceapa
  • aprox.600ml.smantana lichida,400ml.suc de rosii
  • 200g mozarella
  • foi lasagna
  • ulei,sare,piper,oregano

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de legume cu perisoare Ciorba de legume cu perisoare

Legumele le spalam si curatam bine. Morcovii,patrunjelul si telina le taiem in cubulete sau rondele (in functie de preferinta). Ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca de porc cu varza murata Ciorba taraneasca de porc cu varza murata

Carnea o portionam in cubulete mici pe care le rumenim putin, pe toate partile, in ulei sau unt. Varza murata o maruntim dupa preferinta. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Borsuri si Ciorbe
Cartofi la cuptor cu sunca si sos