autor:

Margareta

» » Supe de legume

Laste umplute

Autor: Margareta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 octombrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Margareta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 octombrie 2013

Ingrediente
faina 200gr., oua 4buc, ceapa 1bucata, patrunjel frunze 2 legaturi, boia rosie 1 lingurita, frunza de telina, sare sau vegeta dupa gust, piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Laste umplute este o supa de criza si cum de multe ori te uiti in frigider(cel putin eu) ma trezesc ca nu am decat acele ingrediente, e drept putine la numar, dar cu care se poate face o supa gustoasa.

Se pune apa in oala, eu o fac intr-o oala de 5l.intre timp punem si 3 oua intregi la fiert. Facem patura din taietei din cele 200gr. de faina alba cu 1 ou, intindem, dupa care o lasam pe masa. Acum, ouale fiind deja fierte, le curatam de coaja si le zdrobim cu furculita, calim intr-o tigaie ceapa pana este sticloasa si adaugam ouale zadrobite, patrunjel taiat marunt, boia, sare si piper.Intindem pe jumatate de foaie de laste umplutura, rulam si taiem in romburi nu foarte mari si in apa clocotita le introducem una cate una.Din supa luam doua linguri si punem in cratita in care am facut umplutura, pentru a lua din ea tot ce a ramas acolo.Fierbem 10 minute, mai adaugam sare si piper iar la final mai presaram putin patrunjel si stingem focul si nu uitam sa punem un capac pe oala.

Este o supa usoara si foarte gustoasa mai ales pentru cei care sunt prieteni cu pastele fainoase.
Daca ti-a placut reteta noastra "Laste umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de urzici

Supa crema de urzici

In vasul cu ulei, se pun legumele curatate, spalate, taiate cuburi, leurda cu cozile taiate, spalata

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Supe de legume
Supa crema de ciuperci

Supa crema de ciuperci

Initial am vrut sa prepar doar un sos de ciuperci, dar avand destula materie prima, am sfarsit prin

5 voturi    4 comentarii
40 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • faina 200gr.
  • oua 4buc
  • ceapa 1bucata
  • patrunjel frunze 2 legaturi
  • boia rosie 1 lingurita
  • frunza de telina
  • sare sau vegeta dupa gust
  • piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Margareta
Flori de dovleac pane

Flori de dovleac pane

Florile de dovlecel se spala si se usuca intr-un prosop,intre timp se face un aluat subtire de clatite

8 voturi    13 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Pui cu bostan de placinta

Pui cu bostan de placinta

Ideea unei astfel de rete mi-a venit atunci cand imi pierdusem orice idee pentru ziua respectiva,am

1 vot    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui Stroganoff

Pui Stroganoff

Piepul de pui se taie fidelute, ciupercile le taiem in patru, ceapa se taie marunt, castravetii murati

2 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de spanac si coaste de miel Supa crema de spanac si coaste de miel

Pentru inceput, se curata coastele de pielite, se taie bucati, se spala bine, si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Punem coastele

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Ciorba de dovlecei Ciorba de dovlecei

Legumele se curata si se spala, apoi se taie cubulete. Se calesc legumele, in afara de dovlecei. Se toarna 2 litri de apa in oala

0 voturi    0 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
SUPĂ DE ROŞII CU GĂLUŞTE DE GRIŞ ŞI LEUŞTEAN