autor:

Margareta

» » Supe de legume

Laste umplute

Autor: Margareta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 octombrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Margareta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 octombrie 2013

Ingrediente
faina 200gr., oua 4buc, ceapa 1bucata, patrunjel frunze 2 legaturi, boia rosie 1 lingurita, frunza de telina, sare sau vegeta dupa gust, piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Laste umplute este o supa de criza si cum de multe ori te uiti in frigider(cel putin eu) ma trezesc ca nu am decat acele ingrediente, e drept putine la numar, dar cu care se poate face o supa gustoasa.

Se pune apa in oala, eu o fac intr-o oala de 5l.intre timp punem si 3 oua intregi la fiert. Facem patura din taietei din cele 200gr. de faina alba cu 1 ou, intindem, dupa care o lasam pe masa. Acum, ouale fiind deja fierte, le curatam de coaja si le zdrobim cu furculita, calim intr-o tigaie ceapa pana este sticloasa si adaugam ouale zadrobite, patrunjel taiat marunt, boia, sare si piper.Intindem pe jumatate de foaie de laste umplutura, rulam si taiem in romburi nu foarte mari si in apa clocotita le introducem una cate una.Din supa luam doua linguri si punem in cratita in care am facut umplutura, pentru a lua din ea tot ce a ramas acolo.Fierbem 10 minute, mai adaugam sare si piper iar la final mai presaram putin patrunjel si stingem focul si nu uitam sa punem un capac pe oala.

Este o supa usoara si foarte gustoasa mai ales pentru cei care sunt prieteni cu pastele fainoase.
Daca ti-a placut reteta noastra "Laste umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de rosii coapte

Supa de rosii coapte

Rosiile se spala si se taie in doua. Morcovii, radacinile de patrunjel, ceapa verde, usturoiul

5 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Supe de legume
Supă cremă de legume

Supă cremă de legume

Fie că e vară și o supă răcoritoare ne prinde întotdeauna bine, fie că mai vrem să scăpăm

2 voturi    0 comentarii
40 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • faina 200gr.
  • oua 4buc
  • ceapa 1bucata
  • patrunjel frunze 2 legaturi
  • boia rosie 1 lingurita
  • frunza de telina
  • sare sau vegeta dupa gust
  • piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Margareta
Flori de dovleac pane

Flori de dovleac pane

Florile de dovlecel se spala si se usuca intr-un prosop,intre timp se face un aluat subtire de clatite

8 voturi    13 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Pui cu bostan de placinta

Pui cu bostan de placinta

Ideea unei astfel de rete mi-a venit atunci cand imi pierdusem orice idee pentru ziua respectiva,am

1 vot    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui Stroganoff

Pui Stroganoff

Piepul de pui se taie fidelute, ciupercile le taiem in patru, ceapa se taie marunt, castravetii murati

2 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone

Se pune apa la fiert, cu 2 linguri de ulei de masline. Se taie puiul, se curata de grasime si de pielite, se spala bine. Se pune la

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Supe de carne
Supă-cremă de ciuperci albe (champignons)