Laste umplute este o supa de criza si cum de multe ori te uiti in frigider(cel putin eu) ma trezesc ca nu am decat acele ingrediente, e drept putine la numar, dar cu care se poate face o supa gustoasa.
Se pune apa in oala, eu o fac intr-o oala de 5l.intre timp punem si 3 oua intregi la fiert. Facem patura din taietei din cele 200gr. de faina alba cu 1 ou, intindem, dupa care o lasam pe masa. Acum, ouale fiind deja fierte, le curatam de coaja si le zdrobim cu furculita, calim intr-o tigaie ceapa pana este sticloasa si adaugam ouale zadrobite, patrunjel taiat marunt, boia, sare si piper.Intindem pe jumatate de foaie de laste umplutura, rulam si taiem in romburi nu foarte mari si in apa clocotita le introducem una cate una.Din supa luam doua linguri si punem in cratita in care am facut umplutura, pentru a lua din ea tot ce a ramas acolo.Fierbem 10 minute, mai adaugam sare si piper iar la final mai presaram putin patrunjel si stingem focul si nu uitam sa punem un capac pe oala.
Este o supa usoara si foarte gustoasa mai ales pentru cei care sunt prieteni cu pastele fainoase.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii