Ceapa se curata ,se spala si se taie marunt.Se pune la calit impreuna cu carnea.Dupa 15minute,se pune sucul de rosii,sare,piper,oregano si se fierbe 40minute la foc mic.
pastele se fierb cu putina sare apoi se limpezesc cu apa rece.Smantana se bate cu ouale ,sare si piper dupa gust ,aceasta compozitie se imparte in trei.
Ungem o tava cu ulei se aseaza un rand de paste jumatate din compozitia de carne apoi compozitie de smintana se rade cascaval iar se pun paste,carne,sos smintina,cascaval si ultimul rand paste,sos smantana si cascaval.Se da la cuptor 40 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii