autor:

Fara foto

» » Salate

Legume a la grec

Autor: Diana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2009

Ingrediente
ceapa de apa, conopida, ciuperci, , castraveti, condimente

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Legumele se pregatesc separat, folosindu-se pentru fiecare: o ceapa
mijlocie, ½ cescuta de ulei, ½ cescuta de vin alb, ½ de lamiie, coriandru,
piper, sare. Se curata si se spala legumele, se aleg cepe mici, care se
taie in jumatati, conopida se rupe in bucatele si se pune in apa
fierbinte, cu putin o?et, pentru 5 minute. Fiecare leguma ( castraveti,
ciuperci, conopida ), separat, se stropeste cu ulei si vin alb, se
condimenteaza si se pune sa fiarba pe baie de aburi. Se aseaza in
castroane mici, de forme diferite. Se pastreaza in frigider.

Servire:

Se servesc reci, alaturi de carne rasol, peste alb sau chiftelute prajite.
Daca ti-a placut reteta noastra "Legume a la grec" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata Toscana

Salata Toscana

Amesteca salata, rosia, maslinele cu dresingul si deasupra se pune branza si crutoanele. Pofta buna!

48 voturi    1 comentariu
10 min
Salate reci
Salata de fasole cu mozzarella

Salata de fasole cu mozzarella

Se scurge fasolea fiarta din conserva intr-o strecuratoare si se spala bine, sub jet de apa. Se curata

4 voturi    4 comentarii
30 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata  cu file de ansoa Salata cu file de ansoa

Se curata cartofii, se taie cubulete mici, se spala si se pun la fiert in apa cu sare; ouale de prepelita se fierb 5 minute de la primul

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Salata de varza cu rosii deshidratate si ton Salata de varza cu rosii deshidratate si ton

Tocăm varza fideluță, apoi o frecăm cu puțină sare și o stropim cu zeamă de lămâie. O lăsăm așa 10-15 minute, să-și

1 vot    0 comentarii
15 min
Bucate la borcan
Salata in trei culori