Legumele se pregatesc separat, folosindu-se pentru fiecare: o ceapa
mijlocie, ½ cescuta de ulei, ½ cescuta de vin alb, ½ de lamiie, coriandru,
piper, sare. Se curata si se spala legumele, se aleg cepe mici, care se
taie in jumatati, conopida se rupe in bucatele si se pune in apa
fierbinte, cu putin o?et, pentru 5 minute. Fiecare leguma ( castraveti,
ciuperci, conopida ), separat, se stropeste cu ulei si vin alb, se
condimenteaza si se pune sa fiarba pe baie de aburi. Se aseaza in
castroane mici, de forme diferite. Se pastreaza in frigider.
Servire:
Se servesc reci, alaturi de carne rasol, peste alb sau chiftelute prajite.
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii