autor:

ANCA

» » Salate

Legume cu oua si cascaval

Autor: ANCA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ANCA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 noiembrie 2010

Ingrediente
4 rosii, 2 ardei, 250g ciuperci, 1 ceapa rosie, 4 oua, 4 linguri smantana, 200g cascaval, 2-3 linguri ulei, 1/2 legatura patrunjel/marar, sare sau condimente pentru legume uscate.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Cureti si speli ceapa,ardeii si ciupercile;tai julien ceapa si ardeii,iar rosiile in prealabil spalate si decojite,in cuburi;tai ciupercile marunt sau in felii;
Intr-o tigaie calesti legumele in ulei.Bati ouale cu smantana,sare si piper dupa gust.Cand legumele au scazut si sunt aproape patrunse,torni ouale batute,acoperi cu un capac si reduci focul.
Dupa 5-6 minute stingi focul,ridici capacul si pui feliile de cascaval peste preparat si le lasi timp de 5 min sa se topeasca.Se serveste calda presarata cu patrunjel/marar tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Legume cu oua si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata cu doua tipuri de cartofi

Salata cu doua tipuri de cartofi

Se fierb cartofii impreuna intr-o cratita cu apa si sare timp de 25-30 minute pana cand s-au inmuiat,

6 voturi    5 comentarii
40 min
Salate de legume
Salata de castraveti cu iaurt si ulei de masline

Salata de castraveti cu iaurt si ulei de masline

Se curata castravetele, se taie in 2 pe lung, apoi felii foarte subtiri, se pun intr-un castron garnisit

32 voturi    9 comentarii
5 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 rosii
  • 2 ardei
  • 250g ciuperci
  • 1 ceapa rosie
  • 4 oua
  • 4 linguri smantana
  • 200g cascaval
  • 2-3 linguri ulei
  • 1/2 legatura patrunjel/marar
  • sare sau condimente pentru legume uscate.

Raporteaza reteta

Retete
de ANCA
Mancare de mazare cu tocana de legume

Mancare de mazare cu tocana de legume

Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei apoi se adauga mazarea. (daca e proaspata se fierbe) Cand

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tort cu mere

Tort cu mere

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Galbenusurile se freaca cu zaharul si un praf sare.

0 voturi    0 comentarii
1h
Torturi
Ciorba de pastai cu cartofi

Ciorba de pastai cu cartofi

Se curata morcovul si patrunjelul si se taie cubulete. Se pun la fiert alaturi de afumatura. Cartofii

0 voturi    0 comentarii
2h
Supe de carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Gogosari umpluti cu varza Gogosari umpluti cu varza

Varza verde si cea rosie, le spalati, le scuturati bine de apa. O taiati fideluta. Morcovii ii decojiti, ii dati pe razatoarea mare. Amestecati

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Conserve si muraturi
Vinete calite - baza pentru diverse preparate Vinete calite - baza pentru diverse preparate

Spalam vinetele si le dam pe razatoare. Incingem ulei intr-o oala incapatoare, adaugam vinetele, potrivim gustul de sare si le calim,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Bucate la borcan
Fasole verde cu sos de usturoi