autor:

ANCA

» » Salate

Legume cu oua si cascaval

Autor: ANCA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ANCA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 noiembrie 2010

Ingrediente
4 rosii, 2 ardei, 250g ciuperci, 1 ceapa rosie, 4 oua, 4 linguri smantana, 200g cascaval, 2-3 linguri ulei, 1/2 legatura patrunjel/marar, sare sau condimente pentru legume uscate.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Cureti si speli ceapa,ardeii si ciupercile;tai julien ceapa si ardeii,iar rosiile in prealabil spalate si decojite,in cuburi;tai ciupercile marunt sau in felii;
Intr-o tigaie calesti legumele in ulei.Bati ouale cu smantana,sare si piper dupa gust.Cand legumele au scazut si sunt aproape patrunse,torni ouale batute,acoperi cu un capac si reduci focul.
Dupa 5-6 minute stingi focul,ridici capacul si pui feliile de cascaval peste preparat si le lasi timp de 5 min sa se topeasca.Se serveste calda presarata cu patrunjel/marar tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Legume cu oua si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Omleta cu branza si marar servita cu salata verde

Omleta cu branza si marar servita cu salata verde

Se incepe cu prepararea salatei. Salata verde se spala si se taie fasii. Ceapa se curata, se

0 voturi    0 comentarii
20 min
Salate de legume
salata de pastai de fasole cu usturoi granulat

salata de pastai de fasole cu usturoi granulat

Se curata, spala pastaile de fasole, se fierb in apa cu putina sare. Dupa ce s-au racorit, se amesteca

4 voturi    1 comentariu
30 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 rosii
  • 2 ardei
  • 250g ciuperci
  • 1 ceapa rosie
  • 4 oua
  • 4 linguri smantana
  • 200g cascaval
  • 2-3 linguri ulei
  • 1/2 legatura patrunjel/marar
  • sare sau condimente pentru legume uscate.

Raporteaza reteta

Retete
de ANCA
Mancare de mazare cu tocana de legume

Mancare de mazare cu tocana de legume

Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei apoi se adauga mazarea. (daca e proaspata se fierbe) Cand

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tort cu mere

Tort cu mere

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Galbenusurile se freaca cu zaharul si un praf sare.

0 voturi    0 comentarii
1h
Torturi
Ciorba de pastai cu cartofi

Ciorba de pastai cu cartofi

Se curata morcovul si patrunjelul si se taie cubulete. Se pun la fiert alaturi de afumatura. Cartofii

0 voturi    0 comentarii
2h
Supe de carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Rondele de vinete umplute cu legume si branza Tofu Rondele de vinete umplute cu legume si branza Tofu

Vanata se spala, se sterge si apoi se indeparteaza capetele si se taie in 4 bucati groase de 3-4 cm care apoi se scobesc cu o lingura,

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza
Salata de fasole rosii cu legume Salata de fasole rosii cu legume

Reteta pe care vreau sa va o prezint este o salata aperitiv rapida, extrem de savuroasa, e o salata specifica sezonul de toamna, deci

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Dovlecei cu parmezan
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide