Se pune cratita de fonta la incins.
Se pune cratita de fonta la incins. Se curata morcovii si se taie rondele.
Se spala si se taie rondele dovlecelul.
Se spala , se curats de seminte si se taie fasii ardeiul gras.
Se taie ciupercile si broccoli se rupe in buchetele mici.
Se curata uturoiul si se da pe razatoarea mica sau se marunteste cu ajutorul presei.
Dupa ce s-au pregatit toate ingredientele in cratita de fonta incinsa se adauga uleiul de susan apoi morcovul si ciupercile.
Dupa ce scad putin se adauga ardeiul , dovlecelul, usturoiul si sosul de soia.
Se soteaza putin cat sa se gateasca usturoiul apoi se adauga apa si broccoli. Se amesteca tot si se pune capacul. Se mai lasa sa se gateasca inabusit legumele circa 10-15 minute la foc mediu.
Se indeparteaza apoi capacul si se serveste preparatul.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii